Miralem Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 i da joj izvadim zube. jbt, sad se ispovracala i uvaljala u to. to ni moj pok. pas nije radio, a bio je vise svinja nego pas.
morgana Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 mirelame, prvo difenbahija pa sad macka, sta je sledece?
braca Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 hvala, vaso. ma pusti, dva dana ne znam šta ću sa sobom. cmizdrim, pa sam histerično u sve je u redu modu. sad mi se čini da prelazi u bes što je tako glupo otišla posle svih onih gluposti i operacije s kojom se izborila. neću više. preterala sam, praštajte. taman je svashtabezneshto navela temu na pravu stranu :). pa mozes i ti.... vreme je da nadjes novo mace, tako se najlakse preboli...
Indy Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Mirelame, batali zamrznute macke, ovo je macka za tebe... zombie cat!
luba Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 frau g, caligula, zao mi. ali je u pravu braca. ne odmah, ali posle mesec-dva najvise.
belch Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 ako bivša korisnica fluffer i dalje ima onog svog anđela od mace i i dalje ga udomljava, ja apelujem da ona bude prva na listi potencijalnih usvojenih mačaka. ako se sećate, u pitanju je sijamka spašena sa ulice i operisana. ona je mukica imala slomljenu prednju šapu koja nije htela mesecima da zaraste ja ne mogu da je uzmem jer bi i ja i sve mačke skupa tad letele napolje :D
Miralem Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Mirelame, batali zamrznute macke, ovo je macka za tebe... zombie cat! fuck yeah! i umesto oka da joj se ugradi laser!
Nico Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 @ belch Evo je maca. Nocas je kod veterinara, mora da joj se snimi noga jer ako je i zarasla, nesto se loše spojilo pa šepa. I to posle 5 promena gipsa, operacije i nameštanja klinova, ubrizgavanja grafta iz ramena i nekih sedimentisanih trombocita, raznih suplemenata i travki. Inače, od one ofucane, skeletaste i malkice histerične mačke se pretvorila u mekanicu i umiljavušu. Prebacila sam je na sirovu hranu i to joj jako prija. Evo, ako neko bude hteo da je uzme, javiću kad bude za udomljavanje. Za sada nije jer se još uvek leči. Sa tom krivom nogicom neće biti najelegantnija trkačica ali savršeno izgleda kad se izležava. Prede glasno, voli da konverzira sa ukućanima, jako je uredna, slaže se i sa psima i sa mačkama.
belch Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 pa ona ima i krivu šapu ko i ja! da nema i kakve sklonosti ka vožnji bicikla? baš se lepo ubucila :)
Nico Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Nema, ali spava pored bicikla parkiranog u spavacoj sobi, mora da je to. :)
bradilko Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 moja maca je serif u kuci i volim je tako drcnu i bezobraznu.na sve prozore sam stavio mreze i na terasu.sad joj stavljam nekakav lavirint.i da.nece nikakvi rojal kanin i slicno.cudno bas.voli dzigu al vise joj kupujem junetinu.moram poslusati onog @gayyu.inace udomio sam prvu macu u zivotu!!proveravam svaki dan!!
halloween Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Tata prži po komšiluku da sam platila mačka 600€. Kaže da ga zabavlja kad se ljudi zgranu, pa počnu da nabrajaju šta bi sve moglo da se kupi za te pare.
Dimitrije Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Ovo je Kittinka, stara ali drzeca dama koja ce u julu da napuni 20.
Аврам Гојић Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 može li par reči o načinu ishrane, nezi itd?
Recommended Posts