Аврам Гојић Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 bilo je lepo čitati o njoj. imala je lep i dug život i dobrog gazdu. aj drži se. baš mi je žao.
renne Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 mnogo mi je žao Al imala je dug i lep život sad je u mačijem raju, a ti ćeš usrećiti nekog drugog zvrndova
Caligula Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Hvala ljudi:) pripremamo se na ovo tri meseca unazad, ali opet sam zatecen. Ima li neko predlog gde bih mogao da je sahranim, neki shumarak i slicno? O tome bukvalno nisam razmisljao. Da je odvezem gradskim prevozom i nadjem joj neko lepo mesto? Sta rade ljudi sa svojim ljubimcima? Ja sam svoje sahranjivao po lepim mestima oko rodnog grada ali ovde slabo poznajem topografiju.
Frank Pembleton Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Moj ortak je isao u zvezdarsku sumu ali njemu je to blizu... Rece mi brat od strica koji zivi u Mariboru da oni imaju groblje za kucne ljubimce, a BG nema...
Indy Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Bila je dobra ko lebac. Nema vise takve macke. :( RIP Živkice.
halloween Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 (edited) Sećam se kako je Kaligula pisao o njenoj užasnutosti kad se pojavio Mik. Neobična i simpatična. Zbogom Živka, lutko mačija. Sahrani je negde u blizini stana, ako je moguće. Edited January 31, 2015 by halloween
renne Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Videh mimi na fejsu :) super što si poslala fotku
Caligula Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Sećam se kako je Kaligula pisao o njenoj užasnutosti kad se pojavio Mik. Neobična i simpatična. Zbogom Živka, lutko mačija. Sahrani je negde u blizini stana, ako je moguće. ... nemoguce, u glavnoj sam u Zemunu. Kada bi postojao neki divlji kutak na Gardosu koji se nece prekopavati to bi bilo idealno mesto sa lepim pogledom na Dunav (i do sada sam dva moja ljubimca sahranjivao na vidikovcima) ali ne znam, nisam dovoljno setao tim krajem. Mozda Bezanijska Kosa, ona sumica izmedju onih nekoliko stepenista, na tom potezu ima finih mesta.
MancMellow Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 (edited) ovde 1 sućut od 1 psetara Caligula predlog - kosutnjak. znam, mora kolima Edited January 31, 2015 by MancMellow
kobni zelaya Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Žao mi je, Kauboju. Za sahranu možda da probaš negde na poljančetu od Juge pa prema ušću? Ima tu zavučenijih delova, gde ima dosta drveća, žbunja. Ja sam moju planirao tamo negde da zakopam, kad dođe vreme, pu, pu, daleko bilo.
aram Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 i ja to nesto razmisljan, negde pored reke... zao mi je, kauboju, lepotica mala...
Caligula Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 (edited) Žao mi je, Kauboju. Za sahranu možda da probaš negde na poljančetu od Juge pa prema ušću? Ima tu zavučenijih delova, gde ima dosta drveća, žbunja. Ja sam moju planirao tamo negde da zakopam, kad dođe vreme, pu, pu, daleko bilo. Bravo! To mi nije sinulo a stalno prolazim tuda. I mesto je lepo. @Manc: o tome sam razmisljao ali daleko je. Pala je odluka, Zivka neka odmara tik uz Dunav, i njoj bi se svidelo. Edited January 31, 2015 by Caligula
Notorious Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Setih se svojih životinjica. Ne može da ne bude teško. Žao mi je.
Recommended Posts