Nico Posted December 26, 2014 Posted December 26, 2014 Evo ga moj lepotanovic, kacila sam ga jednom prosle godine. Molim da se obrati paznja na duzinu brkova. :)
Frau Gabrijela Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 moram jos dve, onda necu opet bar mesec dana, prastajte, ne znam odakle ti ideja da nam smeta. samo kači. :) Evo ga moj lepotanovic, kacila sam ga jednom prosle godine. Molim da se obrati paznja na duzinu brkova. :) brkati aristokrata
halloween Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 mejnkunovci pozdrav . Brkovi su vam pravi kao strela, pedantni.
halloween Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Mimi u njegovom omiljenom mestu za odmor, lavabou. Stalno tapka repom u nekom taktu, kao čovek koji zvižduće melodiju sebi u bradu. https://www.youtube.com/watch?v=LwydS_akY_c Izvinite, snimano je u polumraku, telefonom.
Čutura Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 kad se pogleda odozgo vidi se na 1 a prvo sam sedeci piljio dva minuta :D
Arkadija Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 :D a šta reći na ovog nindža ratnika, skoro je nevidljiv
gagilija Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 hahaha a moj macak, kao da namerno trazi tamnu podlogu da se sto bolje mimikrira, nekad ne mogu da ga provalim a on cuti....kao dobro je sakriven
Recommended Posts