AnaDilajt Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 U mom iskustvu starije mace kojima su zubi slabija tačka vole paštete, neke više vole paštete za ljude od pašteta za mace, a neke pak paštete za ljude neće ni da primirišu. Vredi isprobati. Tvoj mačak renne je sigurno još u šoku, i od pada, operacije, bolova, svega. Samo što mirnija atmosfera oko njega, bez paničenja, ako je moguće.
belch Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 jel mužjak? daj da ga upoznam sa mojom pa da imaju male lepe crne mačiće
MocaVukotic Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 jel mužjak? daj da ga upoznam sa mojom pa da imaju male lepe crne mačiće pa... ako pogledaš malo bolje loptu ispod repa...
MocaVukotic Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 I mi mačka za grejno telo imamo a gde mu je loptica za fudbal? ne računa se.
Lancia Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 i mi mačku :) al' bi je rasrafio Mocin zlikovac. ne bi ostao ni rep od nje.
MocaVukotic Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 al' bi je rasrafio Mocin zlikovac. ne bi ostao ni rep od nje. neće on, samo s džukelama se kolje
AnaDilajt Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 a gde mu je loptica za fudbal? ne računa se. Odstranjene su mu sve balls ;)
ordi Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 neće on, samo s džukelama se kolje vukotiću, oš da budemo prijatelji? ovo je njv mimi
Recommended Posts