Pontijak Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 ahahahaa ovo sve neke macke madjionicari danas
renne Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 evo još jedna, inače fazon je što ona jeste zla mačka, jako opasna, i veoma osvetoljubiva, ko je nju poznavao i drugovao godinama...
Čutura Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 evo jos par slicica ko sto sam obecao, tri nedelje stariji nego na onoj slicki od pre neki dan :)
renne Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Genijalac, ali i dalje mrgud :) Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Lancia Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 e super su vam te kutijafotke a i ovaj djavolak Takannohin obecava.
Frau Gabrijela Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 hehe odlične su ove spakovane mačke. :) inspirisana vašim fotkama, dala sam ovoj mojoj izlečenoj mački, koja se btw privalila kod mene na dnevnoj bazi , par kutija različite veličine da se igra. ona, mimo mačjeg sveta, zalegla u najveću, ali se sklupčala u ćošak. nije dugo trajalo, pa je našla zanimaciju da izlazi i ulazi redom u kutije. sad hoda za mnom i kmeči da je mazim.
Lancia Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 to tvoje sigurno nije macka, nego neki hrcak.
Recommended Posts