12 hours ago12 hr Mačija porodica, nekoliko mačića rođenih i jedna usvojena, ova pepeljasto-mišje boje, najmanja. Izgleda da ju je tu donela njena majka i ostavila.. I sad je Kamenko/Kamenčić tu najživahniji, bori se za svoje mesto...a mačka ga je prihvatila, i doji ga i mazi. Drugi mačići se igraju s njim i brane kad ga napadnu neke random mačke, uopšte mi nije jasno zašto 😥A meni i sinu je najslađe, kao da je tek progledalo, mora da se umiva stalno, ulepljene joj oči. Kao mali miš je ♥️ ne znam kako ću se odvojiti od mačke. I ovaj mali večito otpati rastanak od neke morske mačke i slično 🥹
4 hours ago4 hr Sestrin Điđi, u užem krugu poznat kao Đinđiliminđili , u "teškoe" pozama, pre neki dan kada je bilo 38 stepeni.
4 hours ago4 hr Ovaj moj "ulični" koji gospodari i mojim stanom se pre neku noć baš žestoko potukao sa nekim...Danas prepodne ga vidim, izgreban po njušci... I izgleda da ga je protivnik dovatio i po nozi...A jbmti sve...Al jbga verovatno je jače od njega da se tuče...
3 hours ago3 hr 8 hours ago, Svemir Zeka said:Mačija porodica, nekoliko mačića rođenih i jedna usvojena, ova pepeljasto-mišje boje, najmanja. Izgleda da ju je tu donela njena majka i ostavila.. I sad je Kamenko/Kamenčić tu najživahniji, bori se za svoje mesto...a mačka ga je prihvatila, i doji ga i mazi. Drugi mačići se igraju s njim i brane kad ga napadnu neke random mačke, uopšte mi nije jasno zašto 😥A meni i sinu je najslađe, kao da je tek progledalo, mora da se umiva stalno, ulepljene joj oči. Kao mali miš je ♥️ ne znam kako ću se odvojiti od mačke. I ovaj mali večito otpati rastanak od neke morske mačke i slično 🥹Ako oči stalno krmeljave, to je moguće infekcija koja se na sreću jako lako leči mazanjem običnog hloramfenikola (za ljude). Ako se ne leči vodi nažalost u gubitak očiju.
3 hours ago3 hr 8 minutes ago, Pixisis said:Ako oči stalno krmeljave, to je moguće infekcija koja se na sreću jako lako leči mazanjem običnog hloramfenikola (za ljude). Ako se ne leči vodi nažalost u gubitak očiju.Prestalo je danas. Reći ću sestri, al kapiram da bi ona to preduzela, em je medicinski radnik, em je odgajila jedno, hm....bar 50 mačaka