Thursday at 20:071 day Planiram da usvojim mače. Jako se radujem i jedva čekam... biće to za mesec- dva, dok se poslože neke kockice... Imala sam mačku samo jednom, u mladosti, na relativno kratko vreme. Tada sam živela sa roditeljima, uvek je neko bio kod kuće i maca nikad nije bila sama. Sada su stvari drugačije, kuća je jako često prazna. To je jedan od razloga zbog kog sam do sada oklevala, ali više ne želim! Pitanje koje mi se sve češće vrzma po glavi: da li bi možda bilo bolje uzeti dve mace? Da li bi im tako život bio lepši, pogotovo u periodima kad su sami kod kuće?
Thursday at 20:261 day Iako mogu i same, mislim da su srećnije kad se socijalizuju sa još jednom macom (ili psom, ima i toga). :)Imaju društvo za igru, negu i uvežbavanje njihovih veština...
Thursday at 21:061 day BBC NewsDecades-long mystery of ginger cats revealedResearchers in Japan and US have unlocked the 60-year mystery of what gives cats their orange colour.
9 hours ago9 hr @bisa Своди се на то да ли хоћеш да имаш једног или два господара којима ћеш да служиш..
9 hours ago9 hr 6 minutes ago, johan nagel said:@bisaСводи се на то да ли хоћеш да имаш једног или два господара којима ћеш да служиш..Pre bih rekao da si sa mačkom cimer. Zato više verujem mačkarima. Kučkari vole da su gospodari, vode pse na uzici (tako bi i ljude) dok mačkari prihvataju tuđu individualnost i slobodu.
8 hours ago8 hr Ako ima društvo, sigurno da će mu biti psiho-fizički bolje i u smislu društva i raznog vežbanja instikata. Samo, ne treba očekivati evo ti srce na dlanu izlivi ljubavi. Kod mačaka su znaci privržensoti malo manje očigledni nego kod pasa. Edited 8 hours ago8 hr by Pixisis
8 hours ago8 hr Nemoj da me kritikuješ ako se ponavljam, već udeli pohvalu zbog ispravnog stava @Klara Edited 8 hours ago8 hr by Nikodije
8 hours ago8 hr Najjače da će da me uzbudi osuda onih koji vode na povocu živo biće Edited 8 hours ago8 hr by Nikodije
8 hours ago8 hr Joj, ja ne mogu diskusiju o ovome, ne da mi se, neko će ti već objasniti. :D@Nikodije Edited 8 hours ago8 hr by Klara
8 hours ago8 hr Ако те цимер упорним арлаукањем буди у пет- шест ујутру да му даш да једе (иако има грануле на изволте), редовно ти узурпира централни део кревета (па мораш да се кривиш) иако може да легне где год хоће, свако мало ти пролије крв јер ето може му се итд, итд.. онда да, има сличности с цимијем цимешомУмерени кучкари су ми океј, не волем оне залуђене што само о псима причају ко секта некаМачкари с друге стране су често неки особењаци, интроверти, мени лично дражи тип људиГенерално волим и мачке и псе ал разумем поделу
7 hours ago7 hr 22 hours ago, bisa said:Da li bi im tako život bio lepši, pogotovo u periodima kad su sami kod kuće?Da, uzmi i isto leglo.