slepa živana Posted November 4 Posted November 4 41 minutes ago, braca said: Stara slika, da se malo podsetimo nova slika, debeli rođak tvog avatara, drug đilas naš odnos napreduje. u petak sam bila toliko očajna da mi je dozvolio da ga pomazim i malo je preo juče je prešao prag i kratko pronjuškao po kući a danas prva večera u enterijeru na meniju viršla i mleko. obožava mleko 2 7
Popular Post Katikon Posted November 6 Popular Post Posted November 6 Uspavali smo danas naseg najlepseg i najneznijeg macka na svetu. Ja cu da umrem. Ako neko zna kako se ovo lakse podnosi, neka pise ❤️💔 24
Klara Posted November 7 Posted November 7 (edited) ...iako je tuga uvek morala.da se isplače, verovala sam i još uvek verujem da su naši kućni ljubimci besmrtni i da nas na kraju negde čekaju. Ja nisam vernik, više sam agnostik, ali moj drug koji jeste tešio me je pričom da se na kraju našeg života mi ponovo srećemo ne samo sa dragim preminulim ljudima, već i sa našim životinjama. I da su one od rođenja čiste duše, (da, imaju dušu), pa se odmah smeste uz krilo naših preminulih, da nas svi skupa dočekaju jednog dana...ja sam na kraju to počela da sanjam i u takvim snovima sam se osećala srećno i bezbrižno, znajući da su svi na sigurnom. Na kraju, u tom periodu je dosta raznih životinjica preseklo moj put i u svakoj sam videla pozdrav od moje. A sa svakom koju sam nahranila i pomazila, ja sam uzvraćala taj pozdrav. ❤️ @Katikon, mačak je bio mnogo voljen, dovoljno za srećan život svakog bića, i svako biće oseća tu ljubav. I verujem da je to osećanje pripadanja i voljenosti jače od svake nevolje i smrti, da se taj put ka mestu gde smo srećni (a to ste vi) nikad ne zaboravlja. Besmrtno je, svevremenski. Edited November 7 by Klara 1
Frank Pembleton Posted November 7 Posted November 7 @Katikon Drži se čekaju nas oni tamo negde... 1 1
Recommended Posts