Indy Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 (edited) Sve stvari u vezi sa mačkama koje ne spadaju na druge teme...Počinjem sa foto-izveštajem iz rimskog mačjeg skloništa organizovanog na arheološkom lokalitetu Torre ArgentinaWeb site (na engleskom) je ovde:http://www.romancats.com/ Edited October 15, 2007 by Indy
Musharaf Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 (edited) fantazija... Edited October 14, 2007 by Larko
Sleepy Vampire Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 (edited) Ne razumem ljude koji mogu da ne vole macke. Pored toga sto su savrseno skladne (citaj: prelepe), njihov terperament je nesto sto je meni ubedljivo najfascinantnije. Umiljate i samozive, sebicne, a odane... a nadasve inteligentne. Ma ukratko, mace su zakon! ako vam je do malo smeha:www.mycathatesyou.comSjajne slicice i jos sjajniji komentari... random:"Pooky hates your crappy taste in souvenirs" Edited October 14, 2007 by Sleepy Vampire
mioba Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 a zašto mi nemamo u zaglavlju ko ovi sa džukcima?
Indy Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 a zašto mi nemamo u zaglavlju ko ovi sa džukcima?Kud ti okom, tu ja skokom Srčka okačena.
Merlak Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 obavili ono sto se mora, teska srca. "Konj" kastriran, jebo majku svoju, incestuozni machorski egzemplar (i to sa "posledicama", of kors).a mi odahnuli, nema vise onih feromonskih parfema koji se sire po gajbi. i mir u kuci.
decak Kejt Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 (edited) ... Edited October 15, 2007 by skituljac
mioba Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 (edited) jel mogu ovde i velike cice? Edited October 15, 2007 by mioba
mioba Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 ukratko bih vam opisala zašto volim svoju cicupre svega, zato što je se uželim preko svake mere, jer je više od 6 meseci tamo daleko; zatim i zato što ima najviše nadimaka na svetu, i svi joj dobro stoje - mrca (od mrcina), džuca (od džukela), cvrca (po zvučenju), debela-dlakava, itdmalo se dernja, al je razumna kad joj se objasniima smešan stomak koji joj pada preko nogu kad sedi na zadnjim šapama (malo je debeljuca, a malo ima kilu od operacije)voli da je češkam po stomaku, i pritom zauzima smešne poze (u kojima niko normalan ne može da se opusti)eto...nemam ništa digitalno pri ruci, mrzi me da tražim sveže fotkeumesto mrce, evo jedna velikavreme je za spavanje, težak dan sam preturila preko glave....
pcelica Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Maca zvana Meda. fenomenalna fotka.moja machka duda napreduje ka ovim velichinama :D
Recommended Posts