April 8, 201411 yr Jao, vidi ove bele pufnice. Ova loptica je izdržala do kraja dana, a onda je deo pojeo, a deo sam mu oteo: http://www.youtube.com/watch?v=2F20RondGR4
April 24, 201410 yr Obozava ove "velike komarce" :D i moja isto. pre neki dan je jurila jednog sat vremena, na kraju ga je smazala kad ga je uhvatila btw, super fotka
May 4, 201410 yr Gde si Lujo, stari forumašu! Na drugoj slici si sav kao uspavana lepotica s trepuškama, ali me prva slika nedvosmisleno demantuje. @arkadija Je li sad ona tvoja mačka ili je samo svratila da proviri kroz prozor?
May 4, 201410 yr Gde si Lujo, stari forumašu! Na drugoj slici si sav kao uspavana lepotica s trepuškama, ali me prva slika nedvosmisleno demantuje. @arkadija Je li sad ona tvoja mačka ili je samo svratila da proviri kroz prozor? Здраво
May 4, 201410 yr ,,,,, Ova loptica je izdržala do kraja dana, a onda je deo pojeo, a deo sam mu oteo: ..... slične situacije
May 4, 201410 yr @arkadija Je li sad ona tvoja mačka ili je samo svratila da proviri kroz prozor? To je lokalna mačka sa Zlatibora, koja je svaki dan bila tu oko kontejnera, a kada je pozoveš, lepo dođe na turu maženja i predenja. Ako padne neki zalogajčić još lepše. Divna je maca, čista i fino ugojena. Ne verujem da je bilo čija, ali joj nije loše u životu.