JozoMujica Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Jao, vidi ove bele pufnice. Ova loptica je izdržala do kraja dana, a onda je deo pojeo, a deo sam mu oteo: http://www.youtube.com/watch?v=2F20RondGR4
Alis Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Obozava ove "velike komarce" :D i moja isto. pre neki dan je jurila jednog sat vremena, na kraju ga je smazala kad ga je uhvatila btw, super fotka
Arkadija Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 (edited) Evo jedne prijateljice sa Zlatibora: Edited May 4, 2014 by Arkadija
halloween Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Gde si Lujo, stari forumašu! Na drugoj slici si sav kao uspavana lepotica s trepuškama, ali me prva slika nedvosmisleno demantuje. @arkadija Je li sad ona tvoja mačka ili je samo svratila da proviri kroz prozor?
kapetanm Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Gde si Lujo, stari forumašu! Na drugoj slici si sav kao uspavana lepotica s trepuškama, ali me prva slika nedvosmisleno demantuje. @arkadija Je li sad ona tvoja mačka ili je samo svratila da proviri kroz prozor? Здраво
frit Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 ,,,,, Ova loptica je izdržala do kraja dana, a onda je deo pojeo, a deo sam mu oteo: ..... slične situacije
Arkadija Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 @arkadija Je li sad ona tvoja mačka ili je samo svratila da proviri kroz prozor? To je lokalna mačka sa Zlatibora, koja je svaki dan bila tu oko kontejnera, a kada je pozoveš, lepo dođe na turu maženja i predenja. Ako padne neki zalogajčić još lepše. Divna je maca, čista i fino ugojena. Ne verujem da je bilo čija, ali joj nije loše u životu.
Recommended Posts