Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Posted

poligraf poligrafovič šarov :lol:

Posted (edited)

Malocas slikao u supi :)rszdscn0304.jpgMoj macorNjegova polu divlja zenska koja spava kod mene u supi i redovna je na klopi.Njihov sin od letos koji je postao domaci3 krelca rodjena pre mesec dana koja pokusavam da udomim.

Edited by katamaran
Posted (edited)

Baš. Da se istopiš. Ja kad vidim ove fotke odem da zagrlim onog mog i on me ugrize. :thumbdown:

Edited by dranata
Posted

Micko besni već nedelju dana zbog golubova koji se okupljaju po klima uređajima i žicama i bestidno očijukaju. Zbog toga, njegova visost, ne može da spava 20 sati dnevno, jer neprekidno stražari kod prozora. Hvala bogu, te je hladno pa su svi prozori zatvoreni.Malopre sam ga slikala kako tunmara po predsoblju, očajan zbog nedovoljno sna :D 1751142194f5570a77c9f57d83b1e50c8f7b3930.jpg

Posted

Dranata, nije mi jasno kako možeš da spavaš pored nečeg tako malog? Nema ništa dok u krevet ne legne zverka zbog koje utone dušek, molim lepo. Arkadija, ne znam da li ti je frka zbog mačke na simsu, ali ja dok sam živeo na drugom mestu bio sam na šestom spratu i moja mačka se šetala po simsu najnormalnije, gospođica je ignorisala hodnike i pod, samo preko simsa je išla iz sobe u sobu.

Posted
Gejoslavidscn0270.jpg
so fluffy, furry, tender. samo da ih ljubis!
Posted

Kad sam već tu:Jedna akciona od letos (sa najboljom drugaricom):

25tjbz5.jpg

I jedna pasivna od neki dan, kad smo uvatili malo sunca (pored nogu joj je najbolji drug)

dbl6bc.jpg

Posted
Arkadija, ne znam da li ti je frka zbog mačke na simsu, ali ja dok sam živeo na drugom mestu bio sam na šestom spratu i moja mačka se šetala po simsu najnormalnije, gospođica je ignorisala hodnike i pod, samo preko simsa je išla iz sobe u sobu.
Pa da znaš i da mi je frka. Micko je svojom glupošću dva puta padao sa drugog sparata. Oba puta bez fizičkih posledica, a mentalno bih rekala da je malo "čuknut u glavu". I to sve zbog tih letećih pacova. Valjda mu proradi instikt lovca, pa se baca za njima. Mi kada odlazimo od kuće, obavezno zatvaramo prozore, vrata od terase, da sprečimo ludorije.
Posted

Jebi ga, ja nisam imao tih problema, uvek sam kapirao da životinje znaju šta je visina i šta je vatra...mada izgleda da sam precenio mačke, jer sam čuo i ranije da umeju da padnu. Glupe mačke. <_<

Posted

Pa ne padnu zbog glupoce :P vec se zalete bez da procene visinu ispod. Mi stavili mrezicu na terasu i na prozore zbog toga, ipak smo na 4. spratu i letenje se ne bi dobro zavrsilo. Nazalost, macani mogu samo da gledaju sims.

Posted
QUrR6Dl.jpgpored svoje omiljene grebalice (desni cosak kauca). pusti li ga da ostri kandze na njemu, kao star je ionako ce da se baca uskoro al' cenim da ce sad biti problem odvici ga da ne grebe o nov. rade li posao oni sprejevi protiv grebanja?