cmrlj Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 kakav pozer...moj pas je drasticno lepsi od tvogsvakoj je majci njeno cedo najlepse.
dranata Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Mik. :wub:Mačor zbog kojeg uvek strepim kad mog razbojnika pustim da vršlja po krovovima!
Miljenko Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Mackovi uvek zauzmu neki polozaj, koji samo njima odgovara. :lolol:Nije mi najudobnije, ali me mrzi da se pomeram. Taj neki fazon.
Caligula Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 (edited) Mik. :wub:Mačor zbog kojeg uvek strepim kad mog razbojnika pustim da vršlja po krovovima!Smirio se, sada uglavnom ode samo do komsijinih terijera da sa ograde par minuta mirno otprati njihovo lajanje na njega ili bleji po obliznjem krovu pa se vrati u stan. Doduse, jednom sam ga video sa ulice kako pichi po vrhu krova dvesta metara od nase terase ali valjda su to njihove macije setnje, obicno je van kuce max tri sata dnevno. Edited February 20, 2013 by CowBoy
Caligula Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Mackovi uvek zauzmu neki polozaj, koji samo njima odgovara. :lolol:Nije mi najudobnije, ali me mrzi da se pomeram. Taj neki fazon. ... taj rad:)
Frau Gabrijela Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 kakva strana! prvo onaj batin egzibicionista, pa onda mačji rod izdominirao.
ToniAdams Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 kakva strana! prvo onaj batin egzibicionista, pa onda mačji rod izdominirao.ne smem ni da pogledam, nije valjda bata okacio pitona?
Frau Gabrijela Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 ne smem ni da pogledam, nije valjda bata okacio pitona?pogledaj slobodno. neka okata živuljka jeste.
Recommended Posts