Jump to content

Slike vasih ljubimaca

Featured Replies

:Djel zivahna?meni je breton jedan od favorita, al posto pojma nemam o psima nisam ni znala da moze da ima vise kombinacija boja.

Edited by morgana

pa, jeste. mislim, voli uzasno da se jurca sa kucicima na Kalisu, prikrada se i markira veverice, juri ih, cesto kuci zahteva da se igramo sa njom, opsti sa plisanim lutkama ali nije toliko da je nesnosna. prilicno je tiha, smesno lane na nekoga njoj nepoznatog kad udje u stan, ili kad zahteva paznju a kuliras je, i to je to. cutljivo kuce koje bi non stop moglo da se mazi, da te licka, sama ti cesto skace u krilo, meni se penje po ramenima i dlavi skoro kao macka. od kombina ima crno bela, crveno bela (rekao bih cesca) a ako ne gresim, valjda i crno crveno bela

photofgjnsf0010.jpg

:heart:i ja bih se snuzdio pred praznim tanjirom. bas si kvaran.sto lici na bretona, bogte :)

precenjen pas :fantom:

• 2 weeks later...
kvarcung_zpsde6011e7.jpg

kvarcuje se :lol:

• 2 weeks later...
sss_zps7e38a86c.jpg

Renne, je l tvoja Senka napada i ljude koje dobro poznaje, tipa svastiku i pasenoga?Mnogo mi je smesna sto je sva ljuta. :D

Senka vampirka, vire joj očnjaci i kad su zatvorena usta.

Renne, je l tvoja Senka napada i ljude koje dobro poznaje, tipa svastiku i pasenoga?Mnogo mi je smesna sto je sva ljuta. :D
Ne. One koji su u svakodnevnom (manje-više) kontaktu sa njom ne dira. Samo one od kojih "treba da nas odbrani". A večito je nadrndana, i reži stalno. A očnjaci su joj stvarno ogromni. Može da pojede kosku od sv.krmenadle bez problema. A o krilcima i karabatacima da ne pričam.
photo0061j.jpg

@renneo, boze! macka i koska od kremenadle... :D@assucktvoja kuca je ko neka slatka mala devojcica. bas umiljata.

nisi mogla tacnije da je opises

sss_zps7e38a86c.jpg
Hehe kakav zvrndov.I assuckov kucov je super, i to kazem kao machkar.