hefestus Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 @kapetanLepotan. Imao sam crnu srednju pudlu (Gasa). Veruj mi da su kokeri jos tezi za odrzavanje. Dobra strana je sto Meggy uziva kada se neko bakce sa njom, sisa, sredjuje nokte, cisti usi ... samo da je u centru paznje. Xing rottwailwer vec 3 generacija (i zadnja) se ne primecuje u kuci. Jedino sto sam konstantno u stresu da ne "pojede" nekog napolju over protected. Link to comment
kapetanm Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 pas genije! :Dmoj omiljeni forumaš... šta mu radi mile špic, jel se viđaju?Mile se odavno vratio gazdama. Posle je bio još jednom u gostima, ali se duvkao nešto, pa se nisu lepo družili, osim što ga Luj jurio za snošaj i na kraju se potukli Link to comment
kapetanm Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Prelep je Duško.Obožavam fenomen radosti pasa kad pada sneg. Ono cupkanje i skakanje da ga uhvati, pa foliranje lipicanerskim hodom i jurnjava kroz smetove. Onda povratak nazad, u toplo, ugrejan, kao dete posle sankanja. Link to comment
Frank Pembleton Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Nije kucni ali je ljubimac...Malo da prezalogaji na ovu ladnocu... Link to comment
renne Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Senkin hot stop, kao u čuvenom Simon's cat crtaćuhttp://www.youtube.com/watch?v=uOHvZjiDANg Link to comment
Arkadija Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 :wub:radijator, lampa i ćebence, ako je neko i pomislio da zima nije jaka, evo dokaza jeste Link to comment
kapetanm Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Malo u garderobi za izlazakVečeras (obratiti pažnju kako je stao kraj kereće grafike) Link to comment
halloween Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Baš lepo kaže Živana da je Luj foumaš.Pored grafike u stilu " bio sam inspiracija mnogim umetnicima". Link to comment
zmanic Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 (edited) Malo slika odrastanja mog psa:Nera e Bianca (za dve nedelje dve godine) Edited December 14, 2012 by zmanic Link to comment
morgana Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 slatkica, ima usi i njusku kao breton (ili ja nisam gledala dovoljno epizoda dog 101 na animalu) Link to comment
assück Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 to je zato sto jeste breton :) Link to comment
Recommended Posts