Jump to content

Slike vasih ljubimaca

Featured Replies

novine.jpg
Ima moj odnos prema sportu.
  • Replies 5.6k
  • Views 513.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• upoznajte kiru, parts unknown. nađena sa sestricom negde na avali. portret iz oglasa kada smo je udomili   i skoro dva meseca sa nama      

• Dobio sam dozvolu moderacije da pišem ovde i hvala im Stigla je u naš dom preko foruma, bila je maca sa specijalnim potrebama, spremna za uspavljivanje Uspeli smo koliko toliko da joj promen

• Od sinoć smo foster home ove devojčice (10 meseci stara, od toga provela 6-7 u azilu, mnogo umiljata), držimo fige da će u narednih par sedmica dobro da se slaže sa Vildom, pa da je i zvanično usvojim

Posted Images

a.jpg
:wub:Najlepši su kad im ovako ispadnu zubi

njoj su zubi stalno tako, u bilo kojoj pozi, to je zver kiling mašin

Lažna Ruska plava moje sestre16966387e26745f9594991d5a4030d05d41c139c.jpg

Žika u budnom stanju16966407343cd8e077328c6024720299b7531e43.jpg

Ko mi ukro Senku i sliko?

psiimacka.jpgradagast, kiki (krsteno ime rozi pamuklija) & lobelija.lobelija je bolje. jede specijalnu dijetu sa teletinom tako da se hrani bolje od mene.

Pa vi imate grupnjak, kod vas je uvek veselo! :P

koja ekipa :lol:

k2.jpgkiling.jpg

Meggy i Xing u pozadiniimg2474tk.jpg

Slika ti odozdo - koja rasa je Megi?Moj ljubimac se isprepadan vratio sa šišanja. Sad je ljut na nas što smo ga predali neprijatelju. Hteo sam da ga slikam i postavim slike, ali u tom trenu riknuo mi aparat :isuse:

80% Amricki koker spaniel. Treba da je sisam ali je ovde bas zahladnelo.

Da, evo konačno posle šišanja (izvinjavam se na kvalitetu slika, slab aparatić, a morao sam da ga jurim:oscaroniscaronani.jpgoscaroniscaronani2.jpgovakav je bio pre šišanjamangup.jpg

ovakav je bio pre šišanjamangup.jpg
pas genije! :Dmoj omiljeni forumaš... šta mu radi mile špic, jel se viđaju?

Edited by slepa živana