Jump to content

Slike vasih ljubimaca

Featured Replies

zloca je wubcina.kako cuvate namestaj od macjih kandzi?

• Replies 5.6k
  • Views 513.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• upoznajte kiru, parts unknown. nađena sa sestricom negde na avali. portret iz oglasa kada smo je udomili   i skoro dva meseca sa nama      

• Dobio sam dozvolu moderacije da pišem ovde i hvala im Stigla je u naš dom preko foruma, bila je maca sa specijalnim potrebama, spremna za uspavljivanje Uspeli smo koliko toliko da joj promen

• Od sinoć smo foster home ove devojčice (10 meseci stara, od toga provela 6-7 u azilu, mnogo umiljata), držimo fige da će u narednih par sedmica dobro da se slaže sa Vildom, pa da je i zvanično usvojim

Posted Images

kakva lepota

zloca je wubcina.kako cuvate namestaj od macjih kandzi?
nikako, radi šta joj je volja
2012-11-19090304.jpg
kako cuvate namestaj od macjih kandzi?
Nameštaj je nemoguće sačuvati. Ja Njegovom kraljevskom visočanstvu sečem noktiće ( ne buni se mnogo, tj. nije me izmasakrirao), a onda ga zateknem kako zubima kida rukohvat novog dvoseda.

mi smo nasem kupili grebalicu cim smo ga doneli, a bio je mali jos smo ga hranili na flasicu, tako da nema problema sto se tice grebanja namestaja. mada, kad ga uhvati ono kompulsivno skakanje i jurnjava, desava se da tu i tamo zagrebe kandzama mebl, ali nije strasno. jedino sto je do sad stradalo su moje prostirke za jogu, najvolije one sto se sklapaju kao puzzle pa je danima povracao gumu, i sve sto ima rese. cula sam da ima neki sprej koji poprskas po namestaju i kao nece posle da grebu. pretpostavljam da ima po bolje snabdevenim petshopovima.

390146_10150505269531904_436922640_n.jpg

mitzie (sheloba) bira knjigu za citanjeshelobaiknjige.jpg

hehe, kao križanče mačke i mungosa. šta je izabrala?divni su vam svi ljubimci. mazite ih i pazite ih.

jos zlocecatcu.jpgcattty.jpg
auuuuu, Senka dobila ozbiljnu konkurenciju :wub:
skenka.jpg

Sve su macke predivne ovde ali crna zloca je :wub:

novine.jpg
a.jpg

drakulica :wub: