Lancia Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 zloca je wubcina.kako cuvate namestaj od macjih kandzi? Link to comment
renne Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 zloca je wubcina.kako cuvate namestaj od macjih kandzi?nikako, radi šta joj je volja Link to comment
Arkadija Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 kako cuvate namestaj od macjih kandzi?Nameštaj je nemoguće sačuvati. Ja Njegovom kraljevskom visočanstvu sečem noktiće ( ne buni se mnogo, tj. nije me izmasakrirao), a onda ga zateknem kako zubima kida rukohvat novog dvoseda. Link to comment
gagilija Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 mi smo nasem kupili grebalicu cim smo ga doneli, a bio je mali jos smo ga hranili na flasicu, tako da nema problema sto se tice grebanja namestaja. mada, kad ga uhvati ono kompulsivno skakanje i jurnjava, desava se da tu i tamo zagrebe kandzama mebl, ali nije strasno. jedino sto je do sad stradalo su moje prostirke za jogu, najvolije one sto se sklapaju kao puzzle pa je danima povracao gumu, i sve sto ima rese. cula sam da ima neki sprej koji poprskas po namestaju i kao nece posle da grebu. pretpostavljam da ima po bolje snabdevenim petshopovima. Link to comment
kim_philby Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 mitzie (sheloba) bira knjigu za citanje Link to comment
Frau Gabrijela Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 hehe, kao križanče mačke i mungosa. šta je izabrala?divni su vam svi ljubimci. mazite ih i pazite ih. Link to comment
dunja Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 jos zloceauuuuu, Senka dobila ozbiljnu konkurenciju Link to comment
nera Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Sve su macke predivne ovde ali crna zloca je Link to comment
Recommended Posts