November 18, 201212 yr zloca je wubcina.kako cuvate namestaj od macjih kandzi?nikako, radi šta joj je volja
November 19, 201212 yr kako cuvate namestaj od macjih kandzi?Nameštaj je nemoguće sačuvati. Ja Njegovom kraljevskom visočanstvu sečem noktiće ( ne buni se mnogo, tj. nije me izmasakrirao), a onda ga zateknem kako zubima kida rukohvat novog dvoseda.
November 20, 201212 yr mi smo nasem kupili grebalicu cim smo ga doneli, a bio je mali jos smo ga hranili na flasicu, tako da nema problema sto se tice grebanja namestaja. mada, kad ga uhvati ono kompulsivno skakanje i jurnjava, desava se da tu i tamo zagrebe kandzama mebl, ali nije strasno. jedino sto je do sad stradalo su moje prostirke za jogu, najvolije one sto se sklapaju kao puzzle pa je danima povracao gumu, i sve sto ima rese. cula sam da ima neki sprej koji poprskas po namestaju i kao nece posle da grebu. pretpostavljam da ima po bolje snabdevenim petshopovima.
November 27, 201212 yr hehe, kao križanče mačke i mungosa. šta je izabrala?divni su vam svi ljubimci. mazite ih i pazite ih.