Aće Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 meni se bisoni svidjaju, stvarno su prelepi, ali ja hocu nekog veceg psa. bigl bi bio idealan :Dbigl je stvarno idealne velicine, i potpuno neidealnog mozga. pogledajte i vajmarske pticare, boja dlake i ociju im je savrsena, blentavost takodje na zavidnom nivou. a ako postanete malo avanturistickije™ raspolozeni, malinoa zenka je pun pogodak. naravno tu je uvek i garoviks, patuljasti snaucer, uvek je kao ukljucen na 220V. obavezno bigla!!! Ja pse rase bigl više ne zovem tako, nego garoviks. Evo ga bigl garoviks!
Aće Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 u kuci ne mogu da se odvoje od tebe, napolju te apsolutno ne poznaju. retko kome se desilo da mu bigl ne pobegne, bar na kratko. no sve je to podnosljivo, samo ljudi cesto povedeni izgledom pomisle da su savrseni. a da, dlake su svuda, i tamo gde nista ne moze da dospe, njihove dlake uspeju. nemoj ovo shvatiti kao odvracanje, meni su najbolji na svetu :)evo ti vajmarac jedan.
cmrlj Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 tako i jednoj mojoj bio prelep, pa sad seta 30km svaki dan :D
ivy Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 (edited) meni se sve čini da će 1 vizla da bude moj sledeći pas što se lovačkih pasa tiče Edited November 22, 2011 by ivy
maheem Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 lepi vam ovi lovci "Mačka i miš će spavati zajedno...ali se miš neće naspavati"
Amos Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 u kuci ne mogu da se odvoje od tebe, napolju te apsolutno ne poznaju. retko kome se desilo da mu bigl ne pobegne, bar na kratko. no sve je to podnosljivo, samo ljudi cesto povedeni izgledom pomisle da su savrseni. a da, dlake su svuda, i tamo gde nista ne moze da dospe, njihove dlake uspeju. Opisao si ga, svaka ti čast. :)
Frank Pembleton Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 "mali" MarkoMarko:Šta je čudno?Odmaram....
Arkadija Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Marko:Šta je čudno?Odmaram.... odmara se u prirodnom habitatu, sve te police su izmišljene da bi se mali pogani stvorovi odmarali :D :D :D
Aće Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 "mali" Markokralj! :Da jel imas tako postavljen namestaj da on moze preci celu sobu bez da dodirne pod?
Recommended Posts