Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Posted

sermane, jel ono tvoja dzukela glodje globus beograda?strahotno.

Posted
1 tzar
jel i kad razulareno kidise na macke? :blush:evo mazim je sad u tvoje ime.
Posted
derpe
e, vidis, moja devojka hoce da kupimo bisona sada kad pocnemo da zivimo zajedno, a joj kazem da ce prvom prilikom neko da me prebije misleci da sam peder.
Posted
e, vidis, moja devojka hoce da kupimo bisona sada kad pocnemo da zivimo zajedno, a joj kazem da ce prvom prilikom neko da me prebije misleci da sam peder.
samo ga uvek nosi sa sobom pa te niko neće smeti napasti :lol:ne gajim simpatije prema malim psima ali bišoni su potpuno ludilo koliko su plašljivi, nemirni i smešni.
Posted
e, vidis, moja devojka hoce da kupimo bisona sada kad pocnemo da zivimo zajedno
Da nije to prevelika zivotinja za stan?
Posted

bišon je super, uopšte se ne linja i veoma je umiljat

Posted (edited)
bison01.jpg Edited by historian
Posted (edited)
ne gajim simpatije prema malim psima ali bišoni su potpuno ludilo koliko su plašljivi, nemirni i smešni.
Ne znam, ovaj moj je potpuni flegma i najmirniji pas u kosmosu, osim na nekih 3-4 minuta uveče, kad ga drmne bichon buzz:http://www.youtube.com/watch?v=Uu0MCxuVQGIJedino što Gvozden jurca kao nenormalan bez ovog režanja. Edited by dig_chohano
Posted
batina ces dobiti tek ako ga odvedes na farbanje u lila boju kod nekog boboa, sto ce verovatno biti sledeca zelja tvoje mlade :lol:
Posted (edited)

bobo voli pse i nikad ih ne bi mucio farbanjem.

Edited by darling
Posted
Ne znam, ovaj moj je potpuni flegma i najmirniji pas u kosmosu, osim na nekih 3-4 minuta uveče, kad ga drmne bichon buzz:Jedino što Gvozden jurca kao nenormalan bez ovog režanja.
ahahahaha onda sam ja naleteo baš u vreme bišon buzza. prvo je pola sata kučkica lajala na mene. pokuša da priđe pa pobegne i onda tako trčkara po kući u krug pa opet laje na mene, pa opet priđe i tako u krug. kasnije, kada sam već prestao da obraćam pažnju na nju iznenada mi je skočila u krilo, namestila se tu kao da to radi svako veče i smirila se. mislio sam da će zaspati al samo je bila mirna.
Posted
batina ces dobiti tek ako ga odvedes na farbanje u lila boju kod nekog boboa, sto ce verovatno biti sledeca zelja tvoje mlade :lol:
meni se bisoni svidjaju, stvarno su prelepi, ali ja hocu nekog veceg psa. bigl bi bio idealan :D@digkuca ti je car :D
Posted

Ja pse rase bigl više ne zovem tako, nego garoviks. Evo ga bigl garoviks!

Posted
sermane, jel ono tvoja dzukela glodje globus beograda?strahotno.
radi mu nesto jos gore
pa dobro mogao si i gore da prodjes, zamisli da hoce da gajite cincilu