Jump to content

Slike vasih ljubimaca

Featured Replies

Imao sam ja mačke sa istom forom, samo na zvuk otvaranja frižidera, kako čuju dotrčavaju i kreće mjaukanje...

Nasao sam ga ispod automobila pre 5 godina polusmrznutog, negde oko Nove godine, malo izgubljeno stene koje je cvilkalo.

Unesoh ga u kucu da se ogreje i nahrani - i ostade, blenta.

Ne bih ga menjao ni za jednog rasnog psa koliko je blesav.

Iz nekog razloga ga se plase na ulici, a on cim zagrmi bezi u tus kabinu u kupatilu.

Do duse, ima naviku da oponasa sirenu policije ili vatrogasaca kad ih cuje gore na avalskom drumu - ima on svoje momente.:lolol:

5 hours ago, kronostime72 said:

Cim vidi bilo sta da se jede - eto njega odmah da "oporezuje"

Gad cuje da zvecne tanjir - trkom se stvori odmah ispred.

:D

Moj i ne ceka da zvecne tanjir - dovoljno je da se neko samo uputi ka kuhinji😄

A otvaranje frizidera je the best recall cue ever😄

@kronostime72 sta radi tokom same grmljavine? Da li ga prodje brzo ili se plasi sve vreme? 

Mozes da mu pomognes da prevazidje strah - npr. dajes mu nesto super socno, a sa telefona pustis jako tiho zvuk grmljavine (samo na kratko za pocetak, tipa 10 sek, mozda i krace za prvi put). Pa tako par dana. Onda sledeci korak je malo produzis vreme, pa onda malo pojacas (naizmenicno, svaki korak na po par dana). Pratis njega, ako vidis da mu je prebrzo, vratis se korak unazad. Onda malo kombinujes igru (ako voli) i taj zvuk. Na taj nacin ce grmljavina da mu izazove umesto straha srecu, jer kad god je taj zvuk nesto se super desi🙂 

• Popular Post

Jedna od omiljenih Badijevih aktivnosti je vadjenje sto veceg kamenja iz reke😄

Inace, obozava da se brcka, ali ga strah da pliva😄

17 hours ago, fargo said:

@kronostime72 sta radi tokom same grmljavine? Da li ga prodje brzo ili se plasi sve vreme? 

Mozes da mu pomognes da prevazidje strah - npr. dajes mu nesto super socno, a sa telefona pustis jako tiho zvuk grmljavine (samo na kratko za pocetak, tipa 10 sek, mozda i krace za prvi put). Pa tako par dana. Onda sledeci korak je malo produzis vreme, pa onda malo pojacas (naizmenicno, svaki korak na po par dana). Pratis njega, ako vidis da mu je prebrzo, vratis se korak unazad. Onda malo kombinujes igru (ako voli) i taj zvuk. Na taj nacin ce grmljavina da mu izazove umesto straha srecu, jer kad god je taj zvuk nesto se super desi🙂 

Ne trci na svaku grmljavinu, ali kad su one jake oluje samo se stusti u tus kabinu i samo mu vrh njuske viri iz nje.

Inace, da ga uteram na kupanje - toliki pichvajz napravimo po kupatilu pa posle pokunjeno slusamo moju hanumu kako nam spominje redom svu familiju po 10 kolena unazad ponaosob obojici.

Mi smo kad je skoro bila neka jaka oluja psa poveli sa sobom u spavacu, a decu poslali svojim sobama:D. Posle mi bilo malo krivo, pa sam ustajala da ih proverim kad je krenulo zestoko, ali su spavali snom pravednika

kako je stručno našao kamen u obliku šnicle :lol: 

• 2 weeks later...

Močvarko.

photo-collage.png.png