February 26Feb 26 ^ Уз музичку подлогу јЏе - овај живот није лак Edited February 26Feb 26 by johan nagel
February 26Feb 26 Mačke, od najelegantnijih životinja u prirodi do pravih trutova u dva poteza 😃 ta druga verzija je poznato samo onima koji ih ulove u njihovim pozama za opuštanje koje su sve, samo ne elegantne. Bukvalno otelotvorenje izreke lenčovanja do nivoa "dići sve četiri uvis"
February 26Feb 26 đilasova devojka ima toliki stomak da mislim da će uskoro da omaci devedeset mačića
February 26Feb 26 17 minutes ago, slepa živana said: đilasova devojka ima toliki stomak da mislim da će uskoro da omaci devedeset mačića Sve će da ih uvale tebi da ih čuvaš i 'raniš ko što su i meni ovi moji, a oni će u skitnju
February 26Feb 26 8 minutes ago, Lena said: Sve će da ih uvale tebi da ih čuvaš i 'raniš ko što su i meni ovi moji, a oni će u skitnju ne verujem cura je jako plašljiva i nisam uspela da je pripitomim probala sam da joj ostavim klopu, ali đilas nanjuši i najuri je u sekundi ne da trudnici da jede zlikovac!
February 26Feb 26 4 minutes ago, slepa živana said: ne verujem cura je jako plašljiva i nisam uspela da je pripitomim probala sam da joj ostavim klopu, ali đilas nanjuši i najuri je u sekundi ne da trudnici da jede zlikovac! Ajoj Moj mačak je pobegao od kuće kad su stigli mačići, nije ga bilo danima
February 26Feb 26 8 minutes ago, Lena said: Moj mačak je pobegao od kuće kad su stigli mačići, nije ga bilo danima Teraju ženke muške kad dobiju podmladak pošto znaju da pojedu mladunce.
February 26Feb 26 3 minutes ago, igoraki said: Teraju ženke muške kad dobiju podmladak pošto znaju da pojedu mladunce. Znam, ali nije bio taj slučaj. Nije ga terala, čak je bila vrlo ljubazna , ali on se jedva usudi da uđe da jede, onda oseti mačiće i počne da beži koliko ga noge nose a da nije ni dohvatio hranu. Posle ne mogu da nađem budalu
February 27Feb 27 23 hours ago, slepa živana said: đilasova devojka ima toliki stomak da mislim da će uskoro da omaci devedeset 619 miliona mačića
March 6Mar 6 Popular Post Pronadji psa (inace sama uvece napravi ovo gnezdo za spavanje, a onda preko dana raznese igracke):
March 6Mar 6 loodilo mu iz očiju viri, osećam da se već sledećeg momenta bacio na fotografa jer ga mesto ne drži
March 6Mar 6 14 minutes ago, dunja said: loodilo mu iz očiju viri, osećam da se već sledećeg momenta bacio na fotografa jer ga mesto ne drži Cim vidi bilo sta da se jede - eto njega odmah da "oporezuje" Gad cuje da zvecne tanjir - trkom se stvori odmah ispred.