najneindustrijaliziraniji Posted September 29, 2024 Posted September 29, 2024 22 minutes ago, aram said: Ih, to je čitava serija knjiga. Prvo je Ratko Božović pisao o Boniju, svom uginulom maltezeru. Onda je prikupio priče svojih prijatelja i poznanika posvećene njihovim kucovima i objavio kao "Psi i njihovi prijatelji". Tu su se našli Dušan Kovačević, Albahari, Filip David... Onda je sledila "Prijatelji", tu je mislim i Ivanji, pa onda "O psima i ljudima" i na kraju "Šapa u ruci". Kažu da su poslednje dve nastale tako što su ga svi mogući kučkari koji se nisu našli u prve dve jurili da mu uvale svoju priču. Mislim, razumem ih u potpunosti PS: ustvari do tada sam ja pratio, nije nemoguće da se serijal i nastavio PS 2: ahahah, evo sad gledam, peta knjiga iz serijala „O psima i ljudima” zove se "Ne ostavljaj me", onda ide "Tragovima moga psa, pa "Sjaj u očima", izdata 2018. Pretpostavljam da je to kraj, ali raspitaću se baš. da, ima više knjiga, ja sam korak uhvatio sa ne ostavljaj me gde je i ivanjijeva priča. meni je daleko najdraža u zbirci, moguće jer sam priznajem slab na mešance ali mora da ima nešto i do veštine autora. ne vidim da se knjiga može naći na netu pa ako ima dovoljno zainteresovanih bez problema bih je prekucao ako ne uspem da je spakujem u pdf a da to fino izgleda. 1 1
aram Posted September 29, 2024 Posted September 29, 2024 Evo sad sam pitao koautorku, kaže da su počeli da rade na sledećoj ali da je njoj sad teško i tužno da nastavlja bez njega, iako je on molio. Razmišlja da završi tu koju su počeli pa da je objavi na godišnjicu njegove smrti, u znak sećanja na njega. 2
slepa živana Posted October 1, 2024 Posted October 1, 2024 jedna je azra ali ne mogu da se setim koja jel crna?
JozoMujica Posted October 1, 2024 Posted October 1, 2024 4 minutes ago, slepa živana said: jedna je azra ali ne mogu da se setim koja jel crna? Nije, ova braon iz Čarlija. Crna je Zana, majka je Bela. 2
Boksi Posted October 1, 2024 Posted October 1, 2024 Toliko bih volela da mogu ovoj mojoj da dovedem drugaricu, kratkonogu, i da joj dam ime Danka 1
Sara Posted October 1, 2024 Posted October 1, 2024 1 hour ago, JozoMujica said: meni je Zana presmešna, jel ona beše ispala junak u bici sa pacovom 2
JozoMujica Posted October 1, 2024 Posted October 1, 2024 2 hours ago, Sara said: meni je Zana presmešna, jel ona beše ispala junak u bici sa pacovom Da, da. 2
Popular Post Filozof manijak Posted October 23, 2024 Popular Post Posted October 23, 2024 16 minutes ago, morgana said: daj lindinu slicicu Da vam se predstavim, zovem se Linda, u mom selu me zovu Ruparče, a moj ludi gazda me zove Mala Debela. 1 15 1
morgana Posted October 23, 2024 Posted October 23, 2024 kakav mali mišonja i kakve uši uši su najvažniji dio psa. medena je. 1 1
Svemir Zeka Posted October 23, 2024 Posted October 23, 2024 2 hours ago, Filozof manijak said: Da vam se predstavim, zovem se Linda, u mom selu me zovu Ruparče, a moj ludi gazda me zove Mala Debela. Ovo je samo naša ljubav. Ženska solidarnost ❤️ Spoiler I obe mnogo volimo da jedemo 3
Recommended Posts