utilitarist Posted September 29 Posted September 29 22 minutes ago, aram said: Ih, to je čitava serija knjiga. Prvo je Ratko Božović pisao o Boniju, svom uginulom maltezeru. Onda je prikupio priče svojih prijatelja i poznanika posvećene njihovim kucovima i objavio kao "Psi i njihovi prijatelji". Tu su se našli Dušan Kovačević, Albahari, Filip David... Onda je sledila "Prijatelji", tu je mislim i Ivanji, pa onda "O psima i ljudima" i na kraju "Šapa u ruci". Kažu da su poslednje dve nastale tako što su ga svi mogući kučkari koji se nisu našli u prve dve jurili da mu uvale svoju priču. Mislim, razumem ih u potpunosti PS: ustvari do tada sam ja pratio, nije nemoguće da se serijal i nastavio PS 2: ahahah, evo sad gledam, peta knjiga iz serijala „O psima i ljudima” zove se "Ne ostavljaj me", onda ide "Tragovima moga psa, pa "Sjaj u očima", izdata 2018. Pretpostavljam da je to kraj, ali raspitaću se baš. da, ima više knjiga, ja sam korak uhvatio sa ne ostavljaj me gde je i ivanjijeva priča. meni je daleko najdraža u zbirci, moguće jer sam priznajem slab na mešance ali mora da ima nešto i do veštine autora. ne vidim da se knjiga može naći na netu pa ako ima dovoljno zainteresovanih bez problema bih je prekucao ako ne uspem da je spakujem u pdf a da to fino izgleda. 1 1
aram Posted September 29 Posted September 29 Evo sad sam pitao koautorku, kaže da su počeli da rade na sledećoj ali da je njoj sad teško i tužno da nastavlja bez njega, iako je on molio. Razmišlja da završi tu koju su počeli pa da je objavi na godišnjicu njegove smrti, u znak sećanja na njega. 2
JozoMujica Posted October 1 Posted October 1 4 minutes ago, slepa živana said: jedna je azra ali ne mogu da se setim koja jel crna? Nije, ova braon iz Čarlija. Crna je Zana, majka je Bela. 2
Boksi Posted October 1 Posted October 1 Toliko bih volela da mogu ovoj mojoj da dovedem drugaricu, kratkonogu, i da joj dam ime Danka 1
Sara Posted October 1 Posted October 1 1 hour ago, JozoMujica said: meni je Zana presmešna, jel ona beše ispala junak u bici sa pacovom 2
JozoMujica Posted October 1 Posted October 1 2 hours ago, Sara said: meni je Zana presmešna, jel ona beše ispala junak u bici sa pacovom Da, da. 2
Popular Post Filozof manijak Posted October 23 Popular Post Posted October 23 16 minutes ago, morgana said: daj lindinu slicicu Da vam se predstavim, zovem se Linda, u mom selu me zovu Ruparče, a moj ludi gazda me zove Mala Debela. 1 14 1
morgana Posted October 23 Posted October 23 kakav mali mišonja i kakve uši uši su najvažniji dio psa. medena je. 1 1
Svemir Zeka Posted October 23 Posted October 23 2 hours ago, Filozof manijak said: Da vam se predstavim, zovem se Linda, u mom selu me zovu Ruparče, a moj ludi gazda me zove Mala Debela. Ovo je samo naša ljubav. Ženska solidarnost ❤️ Spoiler I obe mnogo volimo da jedemo 3
Recommended Posts