Popular Post Arkadija Posted July 23 Popular Post Posted July 23 (edited) Teškoe, ša me gledaš? Edited July 23 by Arkadija 3 9
Popular Post Gojko & Stojko Posted August 7 Popular Post Posted August 7 On 6. 7. 2024. at 19:18, Klara said: Nisam skoro videla zabavniji tepih, mnogo mi se sviđa. Unosi neku radost. * Ja bih im dala celu kuću da mi pojedu. Hvala još jednom, taj tepih jeste baš veseo, ovde je Sendi na njegovom "mlađem bratu" u spavaćoj sobi koji ima skoro iste šare ali boje nisu tako vesele. A ovde uživa na zimskom suncu u topljim krajevima Share & Enjoy 10
utilitarist Posted September 28 Posted September 28 mala (15-) i boža (9+) u moguće poslednjem danu ove godine pošteđenom blatišta. 4 3
utilitarist Posted September 29 Posted September 29 (edited) On 27. 9. 2024. at 10:02, Boksi said: Moje pašče kombinacija mešanca i mora me uvek asocira na priču andreja ivanjija o psu kojeg je njegova porodica spasila na cg primorju. od te priče čoveka gotivim zbog srca ali i glave jer samo neko talentovan bi napisao u toj meri dirljivu odu psu. priča je iz zbirke eseja posvećenih psima koje je sakupio ratko božović. ima li nekog da zna na šta mislim? Edited September 29 by utilitarist 1
Boksi Posted September 29 Posted September 29 9 minutes ago, utilitarist said: kombinacija mešanca i mora me uvek asocira na priču andreja ivanjija o psu kojeg je njegova porodica spasila na cg primorju. od te priče čoveka gotivim zbog srca ali i glave jer samo neko talentovan bi napisao u toj meri dirljivu odu psu. priča je iz zbirke eseja posvećenih psima koje je sakupio ratko božović. ima li nekog da zna na šta mislim? Ja ne znam, ali sam jako zaintrigirana. Sad sam joj ispričala o čemu je reč i evo maše repom 1
aram Posted September 29 Posted September 29 Ih, to je čitava serija knjiga. Prvo je Ratko Božović pisao o Boniju, svom uginulom maltezeru. Onda je prikupio priče svojih prijatelja i poznanika posvećene njihovim kucovima i objavio kao "Psi i njihovi prijatelji". Tu su se našli Dušan Kovačević, Albahari, Filip David... Onda je sledila "Prijatelji", tu je mislim i Ivanji, pa onda "O psima i ljudima" i na kraju "Šapa u ruci". Kažu da su poslednje dve nastale tako što su ga svi mogući kučkari koji se nisu našli u prve dve jurili da mu uvale svoju priču. Mislim, razumem ih u potpunosti PS: ustvari do tada sam ja pratio, nije nemoguće da se serijal i nastavio PS 2: ahahah, evo sad gledam, peta knjiga iz serijala „O psima i ljudima” zove se "Ne ostavljaj me", onda ide "Tragovima moga psa, pa "Sjaj u očima", izdata 2018. Pretpostavljam da je to kraj, ali raspitaću se baš. 2 2
Boksi Posted September 29 Posted September 29 (edited) 7 minutes ago, aram said: Ih, to je čitava serija knjiga. Prvo je Ratko Božović pisao o Boniju, svom uginulom maltezeru. Onda je prikupio priče svojih prijatelja i poznanika posvećene njihovim kucovima i objavio kao "Psi i njihovi prijatelji". Tu su se našli Dušan Kovačević, Albahari, Filip David... Onda je sledila "Prijatelji", tu je mislim i Ivanji, pa onda "O psima i ljudima" i na kraju "Šapa u ruci". Kažu da su poslednje dve nastale tako što su ga svi mogući kučkari koji se nisu našli u prve dve jurili da mu uvale svoju priču. Mislim, razumem ih u potpunosti PS: ustvari do tada sam ja pratio, nije nemoguće da se serijal i nastavio Moram i ovako: Hvala! Edited September 29 by Boksi 1
Recommended Posts