Meduzalem Posted July 16 Posted July 16 Ovaj deo majice & bermooda je ortak koji se usro živ, a ona baš tu legla i ne mrda. Dva sata tako. A inače volim sve na svetu: 5 1
Nikodije Posted July 16 Posted July 16 9 minutes ago, Meduzalem said: Ovu facu gleam svako jutro, dan, noć, a i spavamo zajedno. nikad ne bih rekao da ovaj pas moze da mi bude simpatican, al tako je ispala na tvojim fotkama 1
Meduzalem Posted July 16 Posted July 16 (edited) 15 minutes ago, Nikodije said: nikad ne bih rekao da ovaj pas moze da mi bude simpatican, al tako je ispala na tvojim fotkama Inače su mi ženke bulova neuporedivo lepše, o privrženosti da ne govorim. Muški su već teži za držanje i ne bih se upuštao, osim ako nemam kud. Svi su bulovi skloni gojenju ali uz dobru hranu i dovoljno šetnje sve to bude dobro. A u principu jede što i mi, osim krompira. Možda sam ovu i kačio, imala je nekih 6 meseci. Mnogo su slatki kad su mali... Sedeo kod drugarice a moja Zoi spava ko top. Edited July 16 by Meduzalem 6 1
Nikodije Posted July 16 Posted July 16 (edited) preslatko. nadam se da nemas problema sa narodom kada je vodis u setnju, kapiram da se masa plasi. Edited July 16 by Nikodije 1
johan nagel Posted July 16 Posted July 16 11 minutes ago, Nikodije said: nikad ne bih rekao da ovaj pas moze da mi bude simpatican, al tako je ispala na tvojim fotkama Иста прича, мислим да је то једина раса према којој сам имао одређене предрасуде (не рачунам чиваве у псе), типа да су ми ружњикави и несимпатични некако. И онда сам због пар примерака овде на форуму променио мишљење тотално, сад су ми мега готивни, погледај само ту блентаву фацу хаха. 1 1
Meduzalem Posted July 16 Posted July 16 Just now, Nikodije said: preslatko. nadam se da nemas problema sa narodom kada jke vodis u setnju, kapiram da se masa plasi. Dešava se pvremeno ali ona je socijalizovana odmalena sa drugim psima. Voli i ljude, sve pet, ali ume iz igre da skoči pa te usere celog. A par puta su me doslovno izvređali što sam je pustio bez povoca. Uglavnom ne reagujem, budale sa predrasudama. U kraju je svi znaju pa mogu da je vodim kako hoću. :D 1
Filozof manijak Posted July 16 Posted July 16 7 hours ago, johan nagel said: (не рачунам чиваве у псе), Hej, čivave su najkerećiji psi koji postoje
Filozof manijak Posted July 16 Posted July 16 (edited) Muškarci Kada ćemo shvatiti da veličima nije bitna? Inače, postoje veći broj zabeleženih slučajeva gde su čivave bivale vođe čopora mnogo većih i krupnijih pasa. Primer Edited July 16 by Filozof manijak
Moonwalker Posted July 22 Posted July 22 Brada mu se utonirala sa peskom. Jedino obrve ostale snezne 1
Recommended Posts