February 12, 20232 yr 16 minutes ago, Sara said: Aram@kako je došlo do toga da se uzme mali jaza? Prelepa je na preporuku prijatelja. predivna je, trebalo bi da ostane dwarf, do 5 kila.
February 12, 20232 yr Popular Post par minuta posle ove slike se opustila = ukakila se i upiškila na sred sobe posle je jela, napila se vode, onjušila sve po kući, pa opet jela onda sat vremena bila kod mene u krilu, a sad eno je umotala se sama u ćebence i spava
February 12, 20232 yr par minuta posle ove slike se opustila = ukakila se i upiškila na sred sobe [emoji3] posle je jela, napila se vode, onjušila sve po kući, pa opet jela onda sat vremena bila kod mene u krilu, a sad eno je umotala se sama u ćebence i spava Ako se ne varam Okanović ima istu rasu kućeta.......shiit has hit the fan.
February 13, 20232 yr Popular Post medić,medić moji su bili standardni oštrodlaki odlična rasa Loko moj voljeni kad je bio mali Edited February 13, 20232 yr by Sara
February 14, 20232 yr Popular Post Macak Mosha je nasao poziciju na ormanu posle tresozemlja i osmatra: A onda je malo zaspao, pa sada ukucani osmatraju da ne padne: