January 27, 20232 yr On 19.1.2023. at 9:45, Frank Pembleton said: Sasvim mi je ok ovako... ....shiit has hit the fan. On 20.1.2023. at 21:46, Tolaa said: Selfi. Joj kakvi lepotani... i svi drugi su simpa (ne koristim vise reakcije iz principa, ali racunajte ostale ljubimce wubovanim.) Edited January 27, 20232 yr by Indy
January 27, 20232 yr poslednje pripreme pred sutrašnji put, konačno Tooo idemoooo!....shiit has hit the fan.
January 29, 20232 yr On 27.1.2023. at 14:31, aram said: poslednje pripreme pred sutrašnji put, konačno to je ta potištenost usled šopinga. slika za udžbenik
January 29, 20232 yr sta je tu napred, sta je nazad, sedi li ili lezi, a i sta je, ne razaznaje se:)) chupke Edited January 29, 20232 yr by roksi
February 1, 20232 yr Popular Post Holi iza rešetaka, čeka operaciju Edited February 1, 20232 yr by msv
February 1, 20232 yr 7 hours ago, msv said: Holi iza rešetaka, čeka operaciju da sto pre prodje! big love za holi
February 1, 20232 yr Popular Post On 27.1.2023. at 14:31, aram said: poslednje pripreme pred sutrašnji put, konačno Hvala svima, ali ništa od Betty Ona je pile toliko isprepadano i istraumirano, a toliko se vezala za ovu ženu koja je čuva (uz još oko 60 pasa i dvadesetak mačaka), a i ta žena za nju, da transport nije uspeo. Obe su se raspale od plakanja, Betty je uspela da se izvuče nekako iz transportera i da im pobegne, sat vremena su je jurili po Tošinom bunaru između automobila dok je nisu nekako uhvatili. Pričali smo sa ženom, Betty je već 15 meseci kod nje, i zaključili smo da je lako moguće da bi je samo učinili nesrećnom ako bi je uzeli. To se sve desilo još u subotu, ali teško mi je bilo i da pišem o tome. Idemo dalje, ne odustajemo od psa, samo to neće biti Betty.
February 2, 20232 yr Ajooooj...E jbga.A moji kimovo su tako tri kučeta držali pre puta za inostranstvo i opraštanje je bolo pakao plakali su ko kiša.Srećom životinje su prebolelele i lepo im je u ungleskoj, holandiji i usa...Jbga Arame biće bolje.......shiit has hit the fan.
February 2, 20232 yr 9 hours ago, roksi said: da sto pre prodje! big love za holi Još sinoć je bila za trčanje po kući i penjanje uz stepenice. Šta oni znaju kada treba da se miruje...