Popular Post Meduzalem Posted November 29, 2022 Popular Post Posted November 29, 2022 Ja volim & idem redovno na more. A ja ne volim da idem na more & mrzim da to neko zna. 4 9 2
Čutura Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 dva dzek rasela su letos pravila sou na rosama, majka i sin. 1 2
Meduzalem Posted November 30, 2022 Posted November 30, 2022 Ova druga (Mićkica moja) mu je ćerka, kako tvrdi ovaj ortak za ribolov. Naime, njena mama, rahmetli Mrvica... ... je poslednje dve godine života vukla neku rakčinu, sirota. Morali smo da je uspavamo, zarozali smo se svi od plakanja.... A ta rakčina joj je bila negde pri donjem stomaku pa se dosta teško kretala. I sad, ortak tvrdi da je ovaj njegov Roko otac jer je 1) okotila samo jedno štene, 2) tek je tako mogao da je okembeči, kad se ona spusti, jer je (u normalnim okolnostima) viša od njega i nije joj mogao ništa, što je trajalo godinama, 3) Mićkica ima padavicu, jadna, kao i tata Roko. I, 4) ponekad diže zadnju levu nogu kad trči, što jeste genetika kod JR. Šta znam, nisam pametan više... To je cela štorija. 5 2
mustang Posted December 3, 2022 Posted December 3, 2022 (edited) Moj paradni konj ljubim ga u nozicu (juri veverice) Edited December 3, 2022 by mustang 1 2 1
Popular Post maheem Posted December 9, 2022 Popular Post Posted December 9, 2022 Kontemplacija kod sestrice u poseti: 1 10 1
Meduzalem Posted December 10, 2022 Posted December 10, 2022 On 3.12.2022. at 19:02, mustang said: Moj paradni konj ljubim ga u nozicu (juri veverice) On 4.12.2022. at 1:37, mustang said: A mora i pogled da ima On 4.12.2022. at 1:39, mustang said: Dobar dan za hike Ćene.
Valk Posted December 16, 2022 Posted December 16, 2022 16 hours ago, nisam ja said: Ovo kuče ludo na gazdu 1 1
Popular Post duda Posted December 16, 2022 Popular Post Posted December 16, 2022 Dok sam bila na planini, nisam baš bila redovna na forumu a i net mi je bio baš loš. Ipak, negde na fb sam videla reneovu objavu o Senki, a i znam da je bila bolesna od ranije. Na planini sam se družila sa tri mala mačeta. Preslatki, preslatki. I mislila sam na renea i da bi možda želeo jedno takvo mače. Ali, ti mačići su dosta divlji. Recimo, namamila bih ja njih u kuću, međutim, stalno bi se obazirali da li su vrata otvorenai i da li imaju tu opciju za beg napolje. Ako bih zatvorila ta vrata, nastala bi panika, mijaukanje i grebanje. Tako da sam odustala od ideje da ih nosim za BG. Ova slika je iz kolibe, to je otvoren prostor. 8 8
Recommended Posts