mustang Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 Ja mom na hajkingu obavezno harness sa gps i isto nakacen moj info plus ekstra ogrlica sa opet mojim infom. Desilo se da u toku jurnjave za krticama po zbunju, da se izvuce iz harness. Pustam ga da lovi bez povoca pa ponekad nece da dodje jer je okupiran plenom a ne vidim gde je od šiblja, zelenila itd.... Jedino ne znam kako bi mu neki stranac uopste prisao jer ih ne jebe ni pet posto, ne boji se i ne reaguje na njihovo dozivanje. Samo ga lov i ja interesujemo. A ni deca ga ne interesuju.
mustang Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Bebuska moja Ko kralj...sa kreveta na krevet. Jutros se sa pletenica koskom probudila, kod vrata mi je upakovao dok sam spavala. Dobro se nisam nabola na ostre delove 3 2
maheem Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 6 minutes ago, makondo said: The look of love by Dusty se čuje u pozadini That’s the look of Hungry Mungry, my friend, and this is the story about him (her): 1 1
makondo Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 Jaoooo, što klinci vole njegovu priču Dobro drvo😁 1
maheem Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 (edited) 20 minutes ago, makondo said: Jaoooo, što klinci vole njegovu priču Dobro drvo😁 Ako negde naletiš ili ti je zgodno da poručiš obavezno uzmi ovu (hvala Ves ) jer je predivna. Prosto mi je neverovatno da je niko nije preveo kod nas, velika šteta. edit: http://www.shelsilverstein.com/9780060256678/where-the-sidewalk-ends/ Edited October 5, 2022 by maheem 1
makondo Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 Mnogo me podseća na Ogdena Neša i Štihove. Mislim da Shel čeka prevodioca kao što je Dragoslav Andrić ( ono o čemu je S. Vinaver pisao da je prevod novo delo). 1
mustang Posted October 11, 2022 Posted October 11, 2022 (edited) Al je porasla Edited October 11, 2022 by mustang 3 5
mustang Posted October 12, 2022 Posted October 12, 2022 Vidi ti taj osmeh, sreca, sreca, radost, radost
Popular Post Gojko & Stojko Posted October 13, 2022 Popular Post Posted October 13, 2022 Share & Enjoy 7 9
Recommended Posts