September 19, 20222 yr 1 hour ago, burekdzija said: Mokar (i cist) pas. Je l' ovo patuljasti šnaucer?
September 19, 20222 yr 28 minutes ago, Ptica trkacica said: Je l' ovo patuljasti šnaucer? Da, Zwergschnauzer
September 19, 20222 yr Just now, burekdzija said: Da, Zwergschnauzer Imala sam srednjeg biber-so. Što ne vole da se kupaju i što su tvrdoglavi, čudo jedno. Ali ne zaboravljam ga ni dan danas.
September 19, 20222 yr 7 minutes ago, Ptica trkacica said: Imala sam srednjeg biber-so. Što ne vole da se kupaju i što su tvrdoglavi, čudo jedno. Ali ne zaboravljam ga ni dan danas. Srednji je vec ozbiljan pas, ne kao ova 1:42 razmera sala od psa . Ima jedan srednji crni ovde u komsiluku, rado se poigraju. Mada se ona u stvari sa svima rado igra.
September 20, 20222 yr Popular Post Ova mala uskoro stiže u naš dom, jedvačekanje i neizdrž dakle, ako neko zna pouzdane prevoznike pasa na liniji Bgd-Nemačka, neka javi!
September 20, 20222 yr 4 hours ago, aram said: Ova mala uskoro stiže u naš dom, jedvačekanje i neizdrž dakle, ako neko zna pouzdane prevoznike pasa na liniji Bgd-Nemačka, neka javi! Jbt ima bistriji™ pogled nego pola ljudi koje znam, računajući i mene. Lutka!