beta Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 7 hours ago, Hamlet Strašni said: Nama su ostala dva mačeta. U subotu ujutru smo ih pustili u kuću, kao malo. Od tada ne izlaze, odamh su krenuli u pesak i da maltretiraju oca - kad on jede sušte se i on se skloni. Dečak je mazan i spava na leđima, devojčica se ne da uhvatiti (samo dva puta smo je mazili) i dosta je agresivna gricka brata toliko da on kuka. Pri tome spava poluotvorenih očiju, ali ne izlazi iz kuće. Brat se šunja naokolo. Otac je par puta frknuo na njih kada su bili baš dosadni (lovili mu rep uglavnom) i mislim da ga smaraju. Oboje su crni potpuno - isti su kao otac. Da li hoće neko mače. Devojčicu? odlična ti je reklama 6
Ptica trkacica Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 6 hours ago, Frank Pembleton said: Onaj prošli je nestao odjednom I ovaj je uđi-izađi varijanta. ....shiit has hit the fan. Uh, žao mi je zbog onog prvog Nadam se da će ovaj macić da ostane zauvek
đorđe geprat Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 da, to su petko i bella. u iščekivanju posle besomučnog jurcanja po placu. imam problem s njom jer je kopačica gdegod stigne i što razvlači po placu svu obuću, prostirke, krpe. nismo još isprobali njen odnos prema sušenju veša. žena je zapretila zabranom ulaska.
Svemir Zeka Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Ispala joj kljova. Najviše inače volim tako da mazim kučiće i mačke
hansolo Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Around 4.00 AM, "šta se buniš ostatak kreveta je tvoj". 4 3 2
gospa buba Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Zapravo, nijedna. [emoji3] To je kuća moje tetke/sestra na spratu s dečkom, a svi zajedno imaju 17 ili 18 mačaka [emoji38]ol: Džizs! Ovih gore ima...hm 11 mislimja sad mogu da se zakunem da smo se onda mi negde srele i da si mi prichala da ti sestra ima 17 machaka i ako hocu neku. a nisi mi frizerka ni krojachica za baletske kostime ili tvoja sestra ima josh sestara [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Svemir Zeka Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Ima nas koliko hoćeš nisam nikome nudila, jer su u Bosni, pa bi to bila jedna komplikacija Možda je stvarni neka od preostalih
Frank Pembleton Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Napisah ti na FB u komentaru na onu fotku[emoji6]....shiit has hit the fan. 1
Hamlet Strašni Posted August 20, 2022 Posted August 20, 2022 Video sam. Ali to je nisu oni uradili nego otac njihov kad je bio mali…
Popular Post Gojko & Stojko Posted August 22, 2022 Popular Post Posted August 22, 2022 Pas i ja, ručamo nas dvoje ... SaE 8 6 3
Popular Post mustang Posted September 3, 2022 Popular Post Posted September 3, 2022 (edited) Kako sin trazi snack da mu se stavi .... ...pametnica moja razmazena Edited September 3, 2022 by mustang 13
Recommended Posts