July 25, 20222 yr On 24.7.2022. at 11:13, JozoMujica said: A ko si sad ti? Kako nisani otvor gde je kornjaca uvukla glavu.
August 4, 20222 yr Popular Post Primali smo terapije bez operacije pa smo malo živnuli, vratio nam se život, iako nam je jedna sika i dalje crna, borimo se
August 6, 20222 yr Zapravo, nijedna. To je kuća moje tetke/sestra na spratu s dečkom, a svi zajedno imaju 17 ili 18 mačaka Džizs! Ovih gore ima...hm 11 mislim
August 6, 20222 yr Just now, Svemir Zeka said: Zapravo, nijedna. To je kuća moje tetke/sestra na spratu s dečkom, a svi zajedno imaju 17 ili 18 mačaka Džizs! Ovih gore ima...hm 11 mislim Mislila sam da ih možda čuvaš do udomljavanja, pa se pitam kako si ih smestila sve u stan.
August 6, 20222 yr 20 minutes ago, Ptica trkacica said: Mislila sam da ih možda čuvaš do udomljavanja, pa se pitam kako si ih smestila sve u stan. Ne, ma...realno, na spratu mogu da izdržim oko deset minuta. Da ih ja čuvam, ubrzo bih lipsala
August 7, 20222 yr 8 hours ago, Svemir Zeka said: Zapravo, nijedna. To je kuća moje tetke/sestra na spratu s dečkom, a svi zajedno imaju 17 ili 18 mačaka Džizs! Ovih gore ima...hm 11 mislim Tetka ti je Koštunica