Popular Post Tolaa Posted June 23, 2022 Popular Post Posted June 23, 2022 “Hrano, padni sa stola.” A kad već spominjete ježeve, i njih imamo i hranimo: 10 15 3
ubibobi Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 Kakav divan kreon ima oko ovih krupnih tužnih okica koje su u iščekivanju da će nešto da padne sa astala..preslatka je! 1 2
Popular Post Tolaa Posted June 24, 2022 Popular Post Posted June 24, 2022 10 hours ago, ubibobi said: Kakav divan kreon ima oko ovih krupnih tužnih okica koje su u iščekivanju da će nešto da padne sa astala..preslatka je! Taj kreon joj je najbolja karakteristika. OK, posle ušesa. A ko je ne zna, mislio bi da je izgladnjujemo! Već skoro 3 godine dobija istu hranu svako jutro i svako veče, i uvek joj se jednako raduje. Uveče u 19.01 kreće sa žalbama ako nije dobila da jede, nekako ne promaši ni kad se pomeri sat. Ujutro nije bitno kad dobije, može u 6, može u 10, ali zato uveče… A još nismo našle voće ili povrće koje neće pojesti i tražiti još, pre neki dan izjela krišku limuna, samo kora ostala. Mandarine su joj omiljene. Sutra su 3 godine otkad je udomljena. 4 8 2
ubibobi Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 1 hour ago, Tolaa said: Taj kreon joj je najbolja karakteristika. OK, posle ušesa. A ko je ne zna, mislio bi da je izgladnjujemo! Već skoro 3 godine dobija istu hranu svako jutro i svako veče, i uvek joj se jednako raduje. Uveče u 19.01 kreće sa žalbama ako nije dobila da jede, nekako ne promaši ni kad se pomeri sat. Ujutro nije bitno kad dobije, može u 6, može u 10, ali zato uveče… A još nismo našle voće ili povrće koje neće pojesti i tražiti još, pre neki dan izjela krišku limuna, samo kora ostala. Mandarine su joj omiljene. Sutra su 3 godine otkad je udomljena. Pavlovljev refleks retko kad zakaže Ihh limun, pa ona je halapljivija i od moje dobermanke a mislio sam da je to nemoguće! 1
Popular Post beyoncé Posted June 24, 2022 Popular Post Posted June 24, 2022 ova moja obožava trešnje. i dinju. ali trešnje... mogla bi da pojede kilo, kao i ja oglocka samo meso i uredno ostavi košpicu (ili se malo igra s njom posle). e, da, i beli luk. ukrade iz kuhinje glavicu i onda je obrađuje. posle mi se naravno uvali u krevet i poliže po faci. konačno sam našla i šta da bude 'nagradica', pošto ove kupovne ne ferma, pa sad svakodnevno seckam zaostale kožice od slanine na kockice. luda je za tim, naravno. uz te kockice, naučila sam je da legne za 15 minuta. samo što sam umesto lezi vikala dole (krenulo je u panici, kada sam je videla da skače na papagaja). sada ne znam šta da vičem da je naučim da siđe sa stola. ja se proderem dole! a cica legne. najbolje bi bilo da se uopšte ne penje. ako neko zna kako se to uči, bila bih zahvalna. 5 13 3
renne Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 NAše prvo kuče, Ceca (svi su je uvek pitali gde joj je Arkan) je tamanila trešnje kao luda 2
I*m with the pilots Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 Da li psima smeta ako pojedu i kospicu, nikad nisam o tome pre razmišljala (niti sam znala da psi jedu voće, haha!)?
msv Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 Jedu, ova moja voli i jabuke i mandarine i nar... 38 minutes ago, I*m with the pilots said: Da li psima smeta ako pojedu i kospicu, nikad nisam o tome pre razmišljala (niti sam znala da psi jedu voće, haha!)? Bez koštice i peteljke
Tolaa Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 @beyoncé Budi pažljiva sa lukom, bilo kakvim, može da dovede do anemije i stomačnih problema.
Popular Post Musky Posted June 26, 2022 Popular Post Posted June 26, 2022 Cane Corso prostirka... 5 16 3
beyoncé Posted July 1, 2022 Posted July 1, 2022 On 24.6.2022. at 21:59, Tolaa said: @beyoncé Budi pažljiva sa lukom, bilo kakvim, može da dovede do anemije i stomačnih problema. hvala što si mi skrenula pažnju. mada, ona se samo igra s glavicom luka kao sa lopticom, dok je ne raskupusa. isto radi sa crnim lukom On 24.6.2022. at 21:29, msv said: Današnja aaa stomačić!
Recommended Posts