Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Posted

Kakav divan kreon ima oko ovih krupnih tužnih okica koje su u iščekivanju da će nešto da padne sa astala..preslatka je! :heart:

• +1 1
  • Wub 2
Posted
1 hour ago, Tolaa said:

Taj kreon joj je najbolja karakteristika. OK, posle ušesa. :wub: A ko je ne zna, mislio bi da je izgladnjujemo! Već skoro 3 godine dobija istu hranu svako jutro i svako veče, i uvek joj se jednako raduje. Uveče u 19.01 kreće sa žalbama ako nije dobila da jede, nekako ne promaši ni kad se pomeri sat. :rolleyes: Ujutro nije bitno kad dobije, može u 6, može u 10, ali zato uveče… A još nismo našle voće ili povrće koje neće pojesti i tražiti još, pre neki dan izjela krišku limuna, samo kora ostala. Mandarine su joj omiljene. 

Sutra su 3 godine otkad je udomljena. :heart:

Pavlovljev refleks retko kad zakaže :fantom:

Ihh limun, pa ona je halapljivija i od moje dobermanke a mislio sam da je to nemoguće! :D

• Haha 1
Posted

NAše prvo kuče, Ceca (svi su je uvek pitali gde joj je Arkan) je tamanila trešnje kao luda

• +1 2
Posted

Da li psima smeta ako pojedu i kospicu, nikad nisam o tome pre razmišljala (niti sam znala da psi jedu voće, haha!)?

Posted

Ne, ako progutaju

Bitno da ne žvaću

• +1 1
Posted

Jedu, ova moja voli i jabuke i mandarine i nar...

38 minutes ago, I*m with the pilots said:

Da li psima smeta ako pojedu i kospicu, nikad nisam o tome pre razmišljala (niti sam znala da psi jedu voće, haha!)?

Bez koštice i peteljke

Posted

@beyoncé Budi pažljiva sa lukom, bilo kakvim, može da dovede do anemije i stomačnih problema. 

Posted

nije moja, ali je nekako naša <3 

673AD86E-AF47-4D11-9CBE-E4BFDF8CF440.thumb.jpeg.131ad05d59909b2772fbbd817d7d0674.jpeg

• +1 5
  • Wub 2
Posted
On 24.6.2022. at 21:59, Tolaa said:

@beyoncé Budi pažljiva sa lukom, bilo kakvim, može da dovede do anemije i stomačnih problema. 

hvala što si mi skrenula pažnju. mada, ona se samo igra s glavicom luka kao sa lopticom, dok je ne raskupusa. isto radi sa crnim lukom :dry:

On 24.6.2022. at 21:29, msv said:

Današnja

JjLIkL1.jpg

aaa stomačić! :wub::wub::wub: