beyoncé Posted May 11, 2022 Posted May 11, 2022 On 8.5.2022. at 11:30, Tolaa said: Od sinoć smo foster home ove devojčice (10 meseci stara, od toga provela 6-7 u azilu, mnogo umiljata), držimo fige da će u narednih par sedmica dobro da se slaže sa Vildom, pa da je i zvanično usvojimo. 😍 kako je lepa! te oči i pogled, vidi se iz aviona da je žensko 😁 hoće li biti vaša?
Popular Post Tolaa Posted May 11, 2022 Popular Post Posted May 11, 2022 13 hours ago, beyoncé said: kako je lepa! te oči i pogled, vidi se iz aviona da je žensko 😁 hoće li biti vaša? Ne znamo još. Počela je da se ponaša vrlo zaštitnički prema meni. Kad god neko, naročito dete ili drugo kuče, krene da mi pridje, ona počne da reži na njih i laje. Prati me svuda. Na dete je čak bila i poletela jednom prekjuče (to je bio prvi put da je uopšte i zarežala), iz čista mira, mala je samo krenula u mom pravcu, ali srećom smo mi u pripravnosti stalno, ipak je to novo nepoznato kuče, nikako bez nadzora sa detetom, a i drugo kuče je odmah uletelo izmedju da zaštiti dete, tako da nije uspela ni da joj pridje. Od tad reži najviše na njih kad mi se približe, ali i na druge. Sad joj stavljamo korpicu u svakoj situaciji koja može biti rizična. Inače se igra s drugim kučetom, a i sama prilazi detetu da se mazi i leži joj u krilu, ali to uglavnom kad mene nema kod kuće. Inače je mnogo slatka i umiljata i samo bi se mazila. Želimo da je zadržimo, ali ako ima neki problem sa decom, ako je trigeruju ili su joj stresna, onda bi verovatno i za nju bilo bolje da bude negde gde ih nema, jer kod nas su često i druga deca, pa ne smemo ni mi da rizikujemo da se nešto desi. Uglavnom, radimo na tome, trebalo bi da je ovo još uvek ispravljivo jer je mlada, pa ćemo videti. (Samo još pojašnjenje da se niko ne zabrine: čak i ako ne bude mogla da ostane kod nas, ne postoji nikakva šansa da će nazad u azil. Ne zato što smo mi u Švedskoj, a azil iz kojeg je u Rumuniji, nego što organizacija preko koje je udomljena uvek ima plan B u slučaju nekog problema za sve pse koje dovedu ovamo, tako da bi našli druge pogodne udomitelje. Nijedan pas koji je preko njih došao ovamo nije završio bez odgovarajućeg doma. I sad su u kontaktu s nama i daju savete, a i kod ranijih udomljavanja imamo samo dobra iskustva s njima.) 8 3
beyoncé Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 ^nadam se da će se privići, mnogo je medena. naša kuca isto ima neka svoja ponašanja, glavni problem je što neće da ide napolje. kada idemo ka parku bukvalno izgleda ovako a kada se vraćamo kući ovako preleti sve stepenice ko metak i kada stigne do ulaznih vrata hoće da se onesvesti od sreće što je ponovo kod kuće. napolju izbegava i pse i ljude, hoće i da reži na pse ako joj se previše približe, pogotovo veći psi. poslednjih dana se ipak malo igra sa jednim kučencetom koje je njenog uzrasta i veličine, ali i to samo u radijusu od metar od mene. inače miško plašljivko napolju leži sklupčan između mojih nogu i ne mrda. kako se ja pomerim, tako se pomeri i ona, kao senka. juče je ćapila i smazala mini snikers, sa sve ambalažom sakrila se ispod jedne grede gde ne možemo da je dohvatimo i gde je napravila brlog u koji dovlači sve ukradene i zabranjene stvari. sinoć smo posle dosta vremena ponovo počašćeni i zumijima, i to negde posle ponoći. ludilo! zato spava do 13 h kao pravi tinejdžer. 3 5
Popular Post Meduzalem Posted May 15, 2022 Popular Post Posted May 15, 2022 Imam i ja jednu, devojčica... Fly robin fly 7 8 1
Popular Post beyoncé Posted May 18, 2022 Popular Post Posted May 18, 2022 preokret! kuče hoće da ide napolje! pušta i da joj priđu neki psi i da si mirišu dupeta. pre neko veče nam je bio u gostima ogromni bul mastif i čak se malo zaljubiška u nju, a ona ga je lajala 5 minuta zato što je pio vodu iz njene posude. mislim se, ćuti, ne nerviraj ga, progutaće nas sve zajedno ako zine. ali on je bio previše crknut za bilo šta, samo je ležao raskrečen na podu i dahtao kao da će dušu da ispusti. juče se plašila dok je bilo nevreme 1 17
Popular Post renne Posted May 21, 2022 Popular Post Posted May 21, 2022 glede ove fotke bolesni smo imamo tumor dojke, koji niko neće da dira tako da koliko izdržimo, izdžali smo držite šape 3 18
Popular Post beyoncé Posted May 22, 2022 Popular Post Posted May 22, 2022 postajem dosadna, ali odlepiću od ove vreće buva! 🐾 fasovala sam i krpelj zbog nje, al sve joj opraštam, mnogo mi je slatka! 1 20
Popular Post beyoncé Posted May 22, 2022 Popular Post Posted May 22, 2022 večeras je upala u fontanu. skočila je na zidić i samo otklizala u vodu. tako sam otkrila da ume da pliva. sad možemo i na adu. inače obožava peglanje pao joj veš na glavu ona NE cima 1 2 10
Popular Post Tolaa Posted May 24, 2022 Popular Post Posted May 24, 2022 Ona lepa devojčica je na kraju ipak morala u novi dom. Previše su joj stresna bila deca. Već nekoliko dana je kod para u ranim 60-im, kod kog nema male dece, ali zato imaju 4 druga psa. Izgleda da je to bilo dobro rešenje, navikla se brzo, uklopila se u dinamiku drugih pasa, dobro se oseća i vesela je. Preteško je bilo ostaviti je, ali tako je najbolje za nju. 9 2
gagilija Posted May 25, 2022 Posted May 25, 2022 Borimo se Medenica[emoji3590]Sent from my FRD-L09 using Tapatalk 1
gagilija Posted May 25, 2022 Posted May 25, 2022 glede ove fotke bolesni smo imamo tumor dojke, koji niko neće da dira tako da koliko izdržimo, izdžali smo držite šapeMnogo mi je zao, nisam videla da si pisao o tome na temi Macke, doduse nisam ni ucitavala ranije stranice, udjem na brzinu ovih dana jer Pasa... Sent from my FRD-L09 using Tapatalk
Recommended Posts