ubibobi Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 3 hours ago, maheem said: Novi član stigao - Bobiška is in the house Dobrodošao imenjače! 1 1
ubibobi Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 21 minutes ago, Filozof manijak said: Dobro, nadimenjače!
maheem Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 Nažalost neću upoznati Bobišku :( Rešili smo da ga vratimo jer je konstantno agresivan prema ostalim psima vanka. 3
Filozof manijak Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 A što ne probate da ga nekako prevaspitate?
maheem Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 26 minutes ago, Filozof manijak said: A što ne probate da ga nekako prevaspitate? Stvarno? Nije nam to palo na pamet.
Filozof manijak Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 A jbg, ne zameri na popovanju. Ovako sa fotki izgleda mi kao još mlad ker, pa sam zato napisao
maheem Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 3 minutes ago, Filozof manijak said: A jbg, ne zameri na popovanju. Ovako sa fotki izgleda mi kao još mlad ker, pa sam zato napisao Ma izvini ti na sarkazmu, malko sam živčo trenutno. Ćeno ima dve godine i pored agresivnosti ima i neke druge poremećaje u ponašanju. Verujem da neko ko ima vremena i uslova može da mu popravi ponašanje ali ne i mi. Tj. supruga jer ja i nisam tamo pola vremena. Baš stresni dani, suze i očaj. 1 1
slepa živana Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 i mravojed izgleda ko da mu nije svejedno :( 2
Recommended Posts