December 12, 20213 yr 7 minutes ago, Sara said: Kazu da boja kod macaka ukazuje na karakter/temperament al ne znam bas. Kažu da da. Kod mene u selu kažu da su trobojne mačke najbolji lovci. To su one crno-belo-žute. I u živo sam se uverila da su super lovci. Edited December 12, 20213 yr by dùda
December 12, 20213 yr To su tkz ”kaliko" macke,i 98% su zenke, privlace srecu u kucu Zute privlace novac ... Ima svasta zanimljivo o mackama
December 12, 20213 yr Popular Post 1 hour ago, Sara said: Zute privlace novac ... Ima svasta zanimljivo o mackama U nedostatku žute mačke, žuti penzioner u sprintu.
December 12, 20213 yr 2 hours ago, dùda said: jooooj, mukica pa kako vam on živi ? Kao Pepeljuga pa ima svoju kutiju
December 13, 20213 yr De su uši! De su uši!Otfikarili ste uši jadnoj životinji! ... Shiit has hit the fan
December 14, 20213 yr 9 hours ago, Frank Pembleton said: De su uši! De su uši! Otfikarili ste uši jadnoj životinji! ... Shiit has hit the fan Da ne bi otpale na -20, preventivno su zamenjene rogovima.
December 14, 20213 yr 10 minutes ago, slepa živana said: nije srećna U oči gleda,...posebno dok smo za tanjirom.