renne Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 Pitam zato što su te sive generalno jako krvoločne, ova naša se tek poslednjih četiri-pet godina smirila, ali i dalje nikome ne da da je mazi, osim meni I naša leži na nama čim malo zahladi 1
Ted Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 (edited) Maša baš i nije neki krvolok.....dozvoljlava i supruzi i ćerki da je maze. ćerki svašta dozvoljava jer je ona nosa kao lutku po stanu. pa baš kad pretera, prvo zacvili a onda hoće i da ugrize. što se nepoznatih tiče generalno im ne prilazi ali ima izuzetaka. pre nekog vremena je bio drugar sa devojkom i posle pola sata došla je kod njega i legla mu u krilo. otprilike kako ona proceni Edited November 30, 2021 by Ted 1
3opge Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 23 minutes ago, renne said: odakle ti ovaj? lici na ovog mog
renne Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Usvojili ga sa ulice par dana pre prvog lokdauna 1
duda Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 1 hour ago, renne said: Usvojili ga sa ulice par dana pre prvog lokdauna aaaa, pa što si nepravedan, ostavljaš samo slike mačke, a mali je lutka a kako ga je maca primila ?
renne Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 13 minutes ago, Skyhighatrist said: nova ljubav?
renne Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 6 minutes ago, dùda said: aaaa, pa što si nepravedan, ostavljaš samo slike mačke, a mali je lutka a kako ga je maca primila ? ja sam mačkar loše, jako loše, ona je tu 14 godina sa nama 1
Skyhighatrist Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 1 minute ago, renne said: nova ljubav? Ova je najmlađa od (nekada) tri, tu je već sedam godina 1
maheem Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 22 minutes ago, Skyhighatrist said: Zamalo da okačim yt Zašto ne volim sneg, al je ipak prikladnije da ostavim samo naslov.
duda Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 18 minutes ago, renne said: ja sam mačkar loše, jako loše, ona je tu 14 godina sa nama jooooj, mukica pa kako vam on živi ? Kao Pepeljuga
Sara Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Moji psi su odlicno prihvatili Cicmica, a oba su bili seniori. Divna bica❤ Ja sam kuckar al sad samo imamo macku, pa sam i mackar Cicmic je tigrasto siva tj domaca zelena, pitomina ziva, voli i goste, odmah se nacrta da joj se dive. Kazu da boja kod macaka ukazuje na karakter/temperament al ne znam bas.
Recommended Posts