November 11, 20213 yr Popular Post @ renne, hvala, bolje vas našli. @ Haralampije, oduvek je Bebi bila slatko kučence. Jedino je nožice malo zezaju, manje su od pilećeg bataka.
November 17, 20213 yr Popular Post Da predstavim novog člana foruma. Zove se Bella, malecka labra corso devojčica i ima 3 meseca:
November 22, 20213 yr Popular Post Do auta skače kao kengur...ali kada uleti u gepek, onda se ovako ukoči kao prepariran i zumira kapiju dok mu se ne pojavi gazdarica. U medjuvremenu mogu uši da mu zavrčem, da ga povlačim za rep...ni makac.
November 22, 20213 yr 8 hours ago, Musky said: Do auta skače kao kengur...ali kada uleti u gepek, onda se ovako ukoči kao prepariran i zumira kapiju dok mu se ne pojavi gazdarica. U medjuvremenu mogu uši da mu zavrčem, da ga povlačim za rep...ni makac. El ovo cane corso?
November 30, 20213 yr Popular Post Čoveku, reci šta treba da pomognem. Napunio 5 za vikend. [emoji3060]
November 30, 20213 yr 1 hour ago, Gylfi Pleasure said: Čoveku, reci šta treba da pomognem. Napunio 5 za vikend. Čestitke!!! lepotan pravi, gospodičić. I moj prošle nedelje, 24tog
November 30, 20213 yr 36 minutes ago, renne said: jel ujeda? grebe? da, ali za to sam sam kriv. navikao sam je da se igramo tako što je ja kao napadam svojom šakom a ona kao beži i brani se, pa napada. ako se nokti skraćuju redovno nije strašno. evo sad leži na kućištu kopma i gura me nogom, hoće da se igra vezala se za mene najviše pošto radim od kuće i godinu dana je samnom neprestano. najviše voli da legne na mene kada ja legnem i gledam tv