Popular Post MiM Posted November 11, 2021 Popular Post Posted November 11, 2021 @ renne, hvala, bolje vas našli. @ Haralampije, oduvek je Bebi bila slatko kučence. Jedino je nožice malo zezaju, manje su od pilećeg bataka. 7 8 1
Popular Post April Posted November 17, 2021 Popular Post Posted November 17, 2021 Da predstavim novog člana foruma. Zove se Bella, malecka labra corso devojčica i ima 3 meseca: 1 26
Popular Post Musky Posted November 22, 2021 Popular Post Posted November 22, 2021 Do auta skače kao kengur...ali kada uleti u gepek, onda se ovako ukoči kao prepariran i zumira kapiju dok mu se ne pojavi gazdarica. U medjuvremenu mogu uši da mu zavrčem, da ga povlačim za rep...ni makac. 2 7 5
April Posted November 22, 2021 Posted November 22, 2021 8 hours ago, Musky said: Do auta skače kao kengur...ali kada uleti u gepek, onda se ovako ukoči kao prepariran i zumira kapiju dok mu se ne pojavi gazdarica. U medjuvremenu mogu uši da mu zavrčem, da ga povlačim za rep...ni makac. El ovo cane corso?
Popular Post burekdzija Posted November 28, 2021 Popular Post Posted November 28, 2021 Ovako mi provodimo vreme zajedno: 12 3
Popular Post Gylfi Posted November 30, 2021 Popular Post Posted November 30, 2021 Čoveku, reci šta treba da pomognem. Napunio 5 za vikend. [emoji3060] 5 11
renne Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 13 minutes ago, Ted said: Zlo biće Maša jel ujeda? grebe?
mustang Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 1 hour ago, Gylfi Pleasure said: Čoveku, reci šta treba da pomognem. Napunio 5 za vikend. Čestitke!!! lepotan pravi, gospodičić. I moj prošle nedelje, 24tog 1 1
Ted Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 36 minutes ago, renne said: jel ujeda? grebe? da, ali za to sam sam kriv. navikao sam je da se igramo tako što je ja kao napadam svojom šakom a ona kao beži i brani se, pa napada. ako se nokti skraćuju redovno nije strašno. evo sad leži na kućištu kopma i gura me nogom, hoće da se igra vezala se za mene najviše pošto radim od kuće i godinu dana je samnom neprestano. najviše voli da legne na mene kada ja legnem i gledam tv
Recommended Posts