September 29, 20213 yr Ima divno krzno, izgleda da je dečko. Edited September 29, 20213 yr by halloween
September 30, 20213 yr i mi mislimo da je devojcica...ali svakako je moram odvesti kod veta na pregled i da joj odredi starost da znamo kada da je sterilisemo
October 2, 20213 yr Prelepo... Vidi jesenje lisce sta ga je Lepotica je vise nego srecna... Plus zna da je princeza
October 3, 20213 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: Šta je ovo? Gde su ušesa? ... Shiit has hit the fan Znaš kako je teško uhvatiti momenat kad su ušesa foldovana, tako da je ovo ekskluziva, fotke bez ušesa će se teško ponoviti!
October 3, 20213 yr [emoji38]ol: Znaš kako je teško uhvatiti momenat kad su ušesa foldovana, tako da je ovo ekskluziva, fotke bez ušesa će se teško ponoviti! Pretpostavio sam, nego ja u fazonu:Da se nije nešto uplašio cuko... ... Shiit has hit the fan
October 3, 20213 yr Ta se plaši samo usisivača svih vrsta. Inače su joj uši ovako kao na slici kad je opuštena jer se ništa ne dešava, kad hoće da je češkaš ili kad kaki. Kad je na oprezu, onda su na stranu, kao avion. Podignuta u punom rasponu su kad očekuje nešto zabavno i kad se igra, a spava sa jednim skroz podignutim, a drugim skroz spuštenim.
October 3, 20213 yr Ta se plaši samo usisivača svih vrsta. Inače su joj uši ovako kao na slici kad je opuštena jer se ništa ne dešava, kad hoće da je češkaš ili kad kaki. [emoji38]ol: Kad je na oprezu, onda su na stranu, kao avion. Podignuta u punom rasponu su kad očekuje nešto zabavno i kad se igra, a spava sa jednim skroz podignutim, a drugim skroz spuštenim. [emoji7][emoji7][emoji7]... Shiit has hit the fan