August 5, 20213 yr Popular Post Slučajno sam se nacrtao pored orhideje, samo mirišem... dok me ne ukebaju da je grickam, a i nije otrovna.
August 20, 20213 yr Idealna pozicija. Ni napolju, ni unutra, a ni vrata ne mogu da se zatvore, ni vruće ni hladno, nije eksponiran kao na terasi a opet ima pregled dešavanja. Što se njega tiče, ovako da bude cele godine. Pri tom, poza kao za kafanskim stolom. Mimi boemčić. Edited August 20, 20213 yr by halloween
August 20, 20213 yr Lol, isto k'o ovaj moj. Imamo prozore na terasu koji se otvaraju na kant, i on se tu uglavi, glava mu napolju, dupe unutra. Idealno.
August 24, 20213 yr Bagat super slavica pojede mi mačka sav konac uh..Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
August 24, 20213 yr Popular Post 18 dana se nismo videli, mislili smo da nas je zaboravila, trebalo joj je 20 sekundi da nas prepozna i onda se iskakala po nama od sreće <3 5 meseci napunila pre 3 dana i primetno porasla.
August 24, 20213 yr 2 hours ago, Jumanji said: Kakav njuška i kakva ušesa Baš je porasla. Možda još koji cm u visinu i to je to od rasta.