iDemo Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 Mravojed iz komsiluka... Ne htede da se okrene da se pogledamo oci u oci al' zato voli da ga se ceshka... 5 1
Popular Post iDemo Posted May 12, 2021 Popular Post Posted May 12, 2021 Nije moj al' se mozda ogrebemo za nedelje-dve 'cuvanja' kod nas na gajbi... 4 12 5
Frank Pembleton Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 Jaooooo [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590].... Shiit has hit the fan! 1
halloween Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 Da li je ovo moguće? Sav je kao atletičar, aerodinamičan. 2
iDemo Posted May 13, 2021 Posted May 13, 2021 3 minutes ago, halloween said: Da li je ovo moguće? Sav je kao atletičar, aerodinamičan. 2 1 1
Popular Post mustang Posted May 18, 2021 Popular Post Posted May 18, 2021 (edited) Balerina, konjic, debilče? Al gle pu repa ko u pevca Edited May 18, 2021 by mustang 8 2 3
Tolaa Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 3 minutes ago, maheem said: Kolke oči Super što je bar neko prvo primetio nešto što nisu ušesa! 😂😳
Lancia Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 20 minutes ago, maheem said: Kolke oči Ogromne, ne mogu u kadar da stanu 1
halloween Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 (edited) Donela sam deci iz komšiluka čokolade, smokijje i sl, kao i do sada, oduševljeni. Da mi se revanšira, komšija Lazar (9 god. ) došao posle pola sata, u jednoj ruci kanta jupola, a u drugoj onaj plastični kupasti deo od hranilice za piliće, okrenut širim delom nagore. U kanti crno štene, staro mesec dana, a u hranilici se sklupčalo tigrasto mače Milovan (jer ima M na glavi). Kaže- oboje su progledali (bio je zabrinut jer su im oči pre bile bele), kuče pomalo laje. Čuje se neko tiho mrmljanje nalik na rezanje. Ja se kao snebivam, ne znam šta da im dam sa jedu, a on me smiruje- ne, ne, oni sad piju samo mleko od majke. Htela sam da ga slikam pa da pokažem, ali mi se učinilo da je stidljiv pa nisam htela da remetim dete. Edited May 23, 2021 by halloween 1
Popular Post Bujodrag Posted May 23, 2021 Popular Post Posted May 23, 2021 (edited) U starim filmovima našao sam i fotke stare kere. Ime joj je bilo Linda ali svi smo je zvali Budjava ili prosto Debela. Živela je sa nama punih 15 godina što je dosta za kokere. Klempoušati stvor i moji matorci otima hranu od keve mnogo je,kao i ja, volela mog strica parkirala se na moju fotelju gde god da bi zaspala, oko pola noći, svaki put, došla bi u moju sobu, ghrebala vrata dok joj neko ne otvori i onda skočila na krevet i spavala sa mnom. Ali svake noći! Ovo je moj krevet i činele ispred u torbi od nekog jakog platna koju sam sašio Budjava u dvorištu u džungli difenbahija. skrivena čeka neoprezni plen Ovde razgovaramo o Sartru i egzistencijalizmu a ovde smo se potukli zbog Witgenštajna Budjava u svom elementu Izvrndupeč, njena omiljena poza. Edited May 23, 2021 by Bujodrag 5 7
Recommended Posts