angelada Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 13 minutes ago, renne said: daj neki snimak kako priča Imam audio samo neće video, skače da mi izgrize ruku. Naći ću nešto kad priča "mače moje" pa ću da postavim. Inače je sva u ljubavnim izjavama, previše joj puštam domaće serije, al kad voli. 1 3
slepa živana Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 6 minutes ago, angelada said: Imam audio samo neće video, skače da mi izgrize ruku. Naći ću nešto kad priča "mače moje" pa ću da postavim. Inače je sva u ljubavnim izjavama, previše joj puštam domaće serije, al kad voli. kako se zove?
mlatko Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 kako se zove?Selo gori a baba se češljaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1 2
angelada Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 1 hour ago, slepa živana said: kako se zove? Angela po Merkelki. Samu sebe nazvala Angi, pa je svi sad tako zovemo. 1 2
slepa živana Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 1 hour ago, angelada said: Angela po Merkelki. Samu sebe nazvala Angi, pa je svi sad tako zovemo. ličnost! 2
kud u maglu Simoviću Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 (edited) On 7.4.2021. at 12:20, maheem said: Za tri nedelje stiže Pepe Umrećemo od nestrpljenja. odnesite u pepeov sadašnji dom neko ćebence/peškir nešto što će njemu biti pokrivka da malo pokupi mirise iz legla, da mu ne nedostaju bate i seke kad bude otišao biće sjajan umirujući divajs za njega u prvim mesecima Edited April 8, 2021 by kud u maglu Simoviću 1 1
maheem Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: odnesite u pepeov sadašnji dom neko ćebence/peškir nešto što će njemu biti pokrivka da malo pokupi mirise iz legla, da mu ne nedostaju bate i seke kad bude otišao biće sjajan umirujući divajs za njega u prvim mesecima Sjajna ideja, fala kums.
Frank Pembleton Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 To sam slušao da redovno ljudi rade kad naručuju iz legla, to je maltene simulacija da je majka još uvek tu...No imaš na forumu i ljudi koji su iskusni, čini mi se,@zmanic? .... Shiit has hit the fan!
zmanic Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 (edited) @maheem : Neka je sa srećom! Kolko vidim english BT je u pitanju. Vesela rasa, ja ih zovem "cirkuzanti". Sa druge strane vrlo razigrana i sklona pravljenju štete po domaćinstvu. Ne slušajte "babske priče" niti širenje "vlaške magije". Za literaturu i priručnike o odgoju pošaljite mi svoj email na PP slobodno Edited April 9, 2021 by zmanic 1
nisam ja Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 On 8.4.2021. at 10:49, angelada said: Moja afrička sivojka. Ima osam godina, pitoma je ali potuljena, brblja (zna dosta da priča, ali je ne gnjavim, već šta uhvati - uhvati), voli da gleda serije i Poteru. Ja je o-b-o-ž-a-v-a-m. evo jedna zbirka sjajnih replika. bonus poeni ako nauči nemoj mi se smijati i novinaaar! 1
angelada Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 @nisam ja bojim se da ukus moje Angi nije baš sofisticiran. Trenutno obožava reprizu Sulejmana Veličanstvenog, srećom pa imam dva televizora (ruku na srce, i ja sam gledala seriju, ali ne moram dva puta). Voli i kvizove, najviše Poteru, bukvalno ne trepće. Zapravo voli sve Memedovićeve emisije, sad ja stvarno ne znam šta ti pilići zapravo vide na ekranu, ali možda joj se Jovan sviđa? Ali najviše od svega voli sve serije po romanima Mir Jam. Sad se nameće pitanje ko je naučio - pa ja, ali nisam znala da će da se otrgne kontroli. Kad smo zajedno u sobi, a meni došlo da gledam svoje voljene ratne dokumentarce na Viasat History, ona se sva konsternirana okrene i spava. Tako da, živim za termine u kojima nam se poklapaju ukusi (obe gledamo Kalkanske krugove) i eto šta ću. 1
Popular Post Zico Posted April 10, 2021 Popular Post Posted April 10, 2021 Mai update sa velikim zakasnjenjem. Reks, koga su neki ovde vredjali, nazivali ga veprom i slicno, je posle jedva nedelju dana od dolaska, nestao i vise se nije pojavljivao. Vrata od kapije su se volsebno otvorila, bio je napolju mozda 30-45 minuta, to je bilo dovoljno da ga neko najverovatnije ukrade. Ironicno, jer prvobitni vlasnik.je mesecima pokusavao da ga udomi i nije uspevao. Sada nam je dosao novi kolega, jos uvek bez imena. Vec je stigao da usere kola, ko mi je kriv kad ne nosim kutiju, ali nema veze. Majka retriver, otac nepoznat. 2 9
Recommended Posts