Popular Post maheem Posted April 7, 2021 Popular Post Posted April 7, 2021 Za tri nedelje stiže Pepe Umrećemo od nestrpljenja. 4 14 1
beta Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 (edited) @iDemo kako gosn laza gleda na živinu? Edited April 7, 2021 by beta kentauri
Lancia Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 1 minute ago, maheem said: Za tri nedelje stiže Pepe Umrećemo od nestrpljenja. xexe, kakav seronja pit?
iDemo Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 1 minute ago, beta kentauri said: @iDemo kako gosn laza gleda na živinu? A vadili smo mu ih (zive i nepovredjene) iz usta - brz je k'o struja al' ih samo capi ali ne zvace - tako da samo imali 2-3 near miss-a - srecom bez ikakvih posledica. 2 1
maheem Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 6 minutes ago, Lancia said: xexe, kakav seronja pit? Bulićka. Bez Pit ispred Bulla 2
slepa živana Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 bogami ni na pomen majoneza mu nije svejedno 2
Frank Pembleton Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Za tri nedelje stiže Pepe Umrećemo od nestrpljenja. Nek je sa srećom.Imao sam u komšiluku dokaz da su psi onakvi kakvim ih gazde naprave.Jedan bul bio kod gazde koji ga je stresirao stalno i pas bio eagresivan i nervozan stalno "zategnut".Drugi vlasnik normalan, a takav i pas duša od kera živahan "pristupačan"...Onog prvog mi bilo žao i često sam se raspravljao sa vlasnikom što se dere na njega..Jel mužjak ili ženka? .... Shiit has hit the fan!
maheem Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 5 minutes ago, Frank Pembleton said: Nek je sa srećom. Imao sam u komšiluku dokaz da su psi onakvi kakvim ih gazde naprave. Jedan bul bio kod gazde koji ga je stresirao stalno i pas bio eagresivan i nervozan stalno "zategnut". Drugi vlasnik normalan, a takav i pas duša od kera živahan "pristupačan"... Onog prvog mi bilo žao i često sam se raspravljao sa vlasnikom što se dere na njega.. Jel mužjak ili ženka? .... Shiit has hit the fan! Fala Franke. Ženka je. Nameračili smo na bulija odavno tako da smo ih istražili detaljno. Iskreno nikad ih nisam ni gledao kao opasne pse jer su po prirodi krelci i druželjubivi. Super su iskustva sa par iz šireg komšiluka. Kao i svaki terijer je tvrdoglav, možda više od ostalih ali uz dobro vaspitanje biće on uzoran član familije. Sad se setih scene u bivšem komšiluku, klipan 20ak godina, ubi boga u svom štenetu staforda, ja se umešao pa mu doleteo ortak zamalo batine nisam dobio.
mustang Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Mahimcici ima da uzivaju Odlicno za decu i njihov razvoj kako zdravstveno tako i mentalno (ja sam idealan primer ) Gle ti te sapice i noktice omg! Svi psi su super kad je odgajano u normalnoj atmosferi
kud u maglu Simoviću Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 @maheem lepo pseto, ti bulići su ekstra. mora dosta da se radi sa njima, al taj gospodski stav malo koja pasmina ima 1
Popular Post angelada Posted April 8, 2021 Popular Post Posted April 8, 2021 Moja afrička sivojka. Ima osam godina, pitoma je ali potuljena, brblja (zna dosta da priča, ali je ne gnjavim, već šta uhvati - uhvati), voli da gleda serije i Poteru. Ja je o-b-o-ž-a-v-a-m. 10 14 1
Recommended Posts