Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Posted

Senka [emoji252][emoji173] ne daj se

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

• Hvala 1
Posted

...i tako svako prepodne.

Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока

Posted

Pa što kafu? Ne škodi to?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Daj ovu fotku u nekoj normalnoj veličini, ovde samo nazire kakva je zverina  :smiley_hail:

Kakav je u šetnji, jel' hoće da povuče? :happy:

Posted

U šetnji je kao '' na daljinski'' uvek uz levu nogu i bez komande. Ne ume da ide sa desne strane. Generalno, retko socijalizovani CC vuku u šetnji i ne udaljavaju se od vlasnika ni kada su bez povodnika. Uzgred ovaj mužjak jeste visok, dugonog i atletičan ali ima ''samo'' 50kg jer nema gram masnoće na njemu a jede kao grtalica. bea49ee5c080592f67b9c0d58d69278b.jpg

• +1 3
  • Wub 6
Posted

jel pije samo talijansku kafu? :D

Posted

Pije makijato do dva dnevno...jede samo špagete bolonjez i zaliva prosekom. I posle pitaju zašto su zahtevni kao rasa.

• Haha 1
Posted

Ako sam pisao da imam 5 japanskih prepelica - dobro je - znate o cemu se radi. Ako nisam - sad znate.

Ovo je prica o #5 kojoj je pre 5-6-7 nedelja krenula na glavi da se pravi (youtube kaze) nekakva cista koja kao 'rutinski' moze da se resi - ko je spreman da je - bez anestezije - izbode i pusti tu tecnost/limfu/kojesta da iscuri... 

E, od onda do sada smo se najmanje 3-4 puta pitali sta ce (do jutra) da ostane od nje plus najmanje 2-3 puta prezalili... Srecom - potpuno se 'povratila' i danas imamo i jaje da to dokazemo - sasvim pouzdano njeno jer je bila u odvojenom kavezu i taj rad...

A meni jedan mali malecki počasni doktorat iz aviary veterinary science, odsek za hirurgiju...

spacer.png spacer.png

• +1 3
  • Wub 3
  • Haha 1
Posted

Doktore, sta nameravate da radite s tim Japankama¿ Pravite farmu?

• +1 1
Posted

Jaja su ok, cuvaju se u frizideru, mogu da potraju ili tako ili da se 'stave u turshiju (sirce) kad se skuvaju' i tako dalje... 

Imam/o 5 komada, samo zenke - za sada nema planova da kupujemo 'petlica' jer je za pilice ono - nekakva verzija inkubatora 'must' i tako dalje. 

Mala tajna velikih uzgajivaca egzoticnih ptica kod kojih kupujem crve i bube (proteini su zakon) - "prepelice su opasno robusTne"...

Posted

Odlicna su prepelicja jaja, steta sto su tako mala. Koncentrovan delikates