gagilija Posted March 30, 2021 Posted March 30, 2021 Senka [emoji252][emoji173] ne daj seSent from my SM-J710F using Tapatalk 1
Musky Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 ...i tako svako prepodne.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока
mlatko Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 Pa što kafu? Ne škodi to?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Skyhighatrist Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 Daj ovu fotku u nekoj normalnoj veličini, ovde samo nazire kakva je zverina Kakav je u šetnji, jel' hoće da povuče?
Musky Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 U šetnji je kao '' na daljinski'' uvek uz levu nogu i bez komande. Ne ume da ide sa desne strane. Generalno, retko socijalizovani CC vuku u šetnji i ne udaljavaju se od vlasnika ni kada su bez povodnika. Uzgred ovaj mužjak jeste visok, dugonog i atletičan ali ima ''samo'' 50kg jer nema gram masnoće na njemu a jede kao grtalica. 3 6
Musky Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Pije makijato do dva dnevno...jede samo špagete bolonjez i zaliva prosekom. I posle pitaju zašto su zahtevni kao rasa. 1
Popular Post Frank Pembleton Posted April 3, 2021 Popular Post Posted April 3, 2021 Ovako bi i ja danas.... Shiit has hit the fan! 3 7 1
iDemo Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Ako sam pisao da imam 5 japanskih prepelica - dobro je - znate o cemu se radi. Ako nisam - sad znate. Ovo je prica o #5 kojoj je pre 5-6-7 nedelja krenula na glavi da se pravi (youtube kaze) nekakva cista koja kao 'rutinski' moze da se resi - ko je spreman da je - bez anestezije - izbode i pusti tu tecnost/limfu/kojesta da iscuri... E, od onda do sada smo se najmanje 3-4 puta pitali sta ce (do jutra) da ostane od nje plus najmanje 2-3 puta prezalili... Srecom - potpuno se 'povratila' i danas imamo i jaje da to dokazemo - sasvim pouzdano njeno jer je bila u odvojenom kavezu i taj rad... A meni jedan mali malecki počasni doktorat iz aviary veterinary science, odsek za hirurgiju... 3 3 1
Lancia Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Doktore, sta nameravate da radite s tim Japankama¿ Pravite farmu? 1
iDemo Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Jaja su ok, cuvaju se u frizideru, mogu da potraju ili tako ili da se 'stave u turshiju (sirce) kad se skuvaju' i tako dalje... Imam/o 5 komada, samo zenke - za sada nema planova da kupujemo 'petlica' jer je za pilice ono - nekakva verzija inkubatora 'must' i tako dalje. Mala tajna velikih uzgajivaca egzoticnih ptica kod kojih kupujem crve i bube (proteini su zakon) - "prepelice su opasno robusTne"...
mlatko Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Odlicna su prepelicja jaja, steta sto su tako mala. Koncentrovan delikates
Recommended Posts