Frank Pembleton Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 UhhhRIP Semi... .... Shiit has hit the fan!
Skyhighatrist Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 9 hours ago, zmanic said: Najbolji i provereni lek je novo štene. +1
mustang Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 (edited) pozive on lepo ja ne smem ni da razmisljam o tome. tacno bi mi srce puklo. nas dvoje nismo normalni koliko smo vezani jedno za drugo. Edited October 8, 2020 by mustang
mustang Posted October 13, 2020 Posted October 13, 2020 (edited) uskoro ce ivan 4 godine svaki dan sisa svoj krevet kad jede i pada u trans a onda ga dovlaci do mene da ga namestim na nogu da moze da ga izjase. bila je odlicna kupovina. za 4 godine skoro toliko je pran u masini i dalje kao nov moram zenku da mu nadjem, ove gene treba reprodukovati za dobrobit covecanstva. nova fora mu je, posto ne prica, da me njuskom gura da se igramo i definitvno voli samo da vecera. pa mi donosi njegov tanjir da trazi jos. Edited October 13, 2020 by mustang
renne Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 Jedna u mustang stilu, od ovoga što nam je preostalo 7
mustang Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 @Tolaauvek se divim tvom urednom podu. kod mene moras da pazis gde gazis...od igracaka, kostiju....
mustang Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 koliko puta konja treba slikati da bi napokon pogledao u mene ...namerno svaki put kad izvucen telefon da ga slikam 3
slepa živana Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 cakanić ova poslednja gde kunta, to bih prepisivala umesto pilula za smirenje
mustang Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 4 minutes ago, slepa živana said: cakanić ova poslednja gde kunta, to bih prepisivala umesto pilula za smirenje da ti ga dam na jedan dan, spavala bi ko top ovo mu je raspored i ko svajcarski sat je...omasi da maltretira samo kad nije dobro u 10am me budi 10:15am setnja 10:30 dorucak koji mrlja do uvece i vuce tanjir po kuci 11am sisa svoj krevet i pada u trans 3pm setnja oko bloka (15min) 5-6 hajking ili park sat vremena 7:30pm vecera dva tanjira 7:45 sisa svoj krevet i pada u trans 8pm jase svoj krevet, dva ponekad tri puta! sveukupno traje 2min. brz je mali. 8:30 baca se sam u sobi po krevetu..i prica sam sa sobom u ogledalu.fala kurcu malo odspava posle toga, da odgledam seriju 9:30pm donosi kosku da se jurimo ponoc, dolazi da me podseti da ga jos jednom prosetam 12:30 ujutru sam ode u krevet il ceka da mu kazem: “na spavanje” kad je muz tu, seta ga oko 5 ujutru ....sad mora da trpi oces ga? 1
mustang Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 3 minutes ago, Arkadija said: @mustang HAHAHAHHAHHAHAAHHAA takva je njegova bff HAHAAHAHA
mustang Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 (edited) ovo je njegova bff...agnis. koliko je ivan mutav, ne prica uopste, ova nonstop brblja. ali nonstop! brza je kao munja i luda ko struja Edited October 19, 2020 by mustang 3
Recommended Posts