Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Posted
35 minutes ago, beta kentauri said:

ne smetaju ježevi ljudima nego kučićima. odlepljuju kad ih vide pa jurcaju okolo i šizofrenišu. a ježeve baš zabole.

Spasio sam jednog pre desetak dana u svom dvorištu. 

Za bold grešiš nemaš pojma koliko!

Mnogi psi su u stanju da ubiju ježa, neke rase vrlo lako, ali se pri tome neki i te kako ispovrede bodljama da oporavak zna da bude fatalan po psa. Ima pasa kojima ne treba više od dvadesetak seukundi da ubije odraslog ježa.

Posted
2 hours ago, čekmeže said:

Drugar ima mešanca terijera koji ubija sve živo u prostoru dvorišta a nedavno je uspeo da ubije i dva ježa u nekoliko dana, kako samo on zna.

I moj pokojni pas, ujutru nađemo samo kožu s bodljama. Tajnu tehniku likvidacije je odneo u grob.

Posted

ivanova instagram ekipa. ovo mi je jedna od najsladjih fotki u poslednje vreme. slatkis sapice, steca, sreca :wub:

nisam normalna. znam. bar iskreno stavim u opisu #crazydogmom :laugh: kad postujem njegove slike

868FC11E-69E7-4833-AE5B-9ABCCC1B32A5.jpeg

Posted
On 27.5.2019. at 16:59, vladavsnarod said:

Otkupio sam ovog malog od ulicnih preprodavaca ispred kluba :sad:

Znam da tako odrzavam tuzan ciklus zlostavljanja, ali sam pao na emotivnu ucenu jbg.

Ima oko mesec dana i zove se Dzuma.

Evo nas posle godinu dana

viber-image-2020-07-26-19-55-57.jpg

• +1 2
  • Wub 3
Posted (edited)
1 hour ago, mustang said:

:lolol:

Edited by JozoMujica
Posted (edited)
20 hours ago, mustang said:

ivanova instagram ekipa. ovo mi je jedna od najsladjih fotki u poslednje vreme. slatkis sapice, steca, sreca :wub:

nisam normalna. znam. bar iskreno stavim u opisu #crazydogmom :laugh: kad postujem njegove slike

jebote, ovo kao onaj vic s pericinom zenom - mislio da budem astronaut al sad ocu da budem mustanzovo kuce.

e, da - jezevi leti dolaze blizu ljudi jer su zedni. treba im samo negde na ivicu baste ostaviti vodu i srecni. ne idu dalje. bar to je moje iskustvo.

Edited by adam
Posted
jebote, ovo kao onaj vic s pericinom zenom - mislio da budem astronaut al sad ocu da budem mustanzovo kuce.

e, da - jezevi leti dolaze blizu ljudi jer su zedni. treba im samo negde na ivicu baste ostaviti vodu i srecni. ne idu dalje. bar to je moje iskustvo.
A vole i granule za mačke...

.... Shiit has hit the fan!

Posted
6 hours ago, Frank Pembleton said:

A vole i granule za mačke...

Sećam se da si pitao da li piju pivo. Pivo i mačje granule, dakle.

Posted
Sećam se da si pitao da li piju pivo. Pivo i mačje granule, dakle.
Ajde nađi to za pivo...

Posted (edited)

@Frank PembletonGde da nađem, pa nisam ja Hella.:D

Moguće i da je bilo konkludetno- prvo si napisao da piješ pivo, a potom si pitao čime bi mogao da nahraniš ježa u dvorištu.

Edited by halloween
Posted (edited)

Konkludentno, pardon.

Kad sam već na topiku.

8791021085c36be2b1cf72bd25e8f252cdaeb5b7

Edited by halloween
  • Wub 3
Posted
[mention=295]Frank Pembleton[/mention]Gde da nađem, pa nisam ja Hella.[emoji3]
Moguće i da je bilo konkludetno- prvo si napisao da piješ pivo, a potom si pitao čime bi mogao da nahraniš ježa u dvorištu.
Pošto smo utvrdili da sam alkos, sad i tim izrazima utvrđujemo da sam neobrazovan...
No to smo već znali, nema potrebe da ježeve uplićeš u to...