August 2, 20204 yr 35 minutes ago, beta kentauri said: ne smetaju ježevi ljudima nego kučićima. odlepljuju kad ih vide pa jurcaju okolo i šizofrenišu. a ježeve baš zabole. Spasio sam jednog pre desetak dana u svom dvorištu. Za bold grešiš nemaš pojma koliko! Mnogi psi su u stanju da ubiju ježa, neke rase vrlo lako, ali se pri tome neki i te kako ispovrede bodljama da oporavak zna da bude fatalan po psa. Ima pasa kojima ne treba više od dvadesetak seukundi da ubije odraslog ježa.
August 2, 20204 yr 2 hours ago, čekmeže said: Drugar ima mešanca terijera koji ubija sve živo u prostoru dvorišta a nedavno je uspeo da ubije i dva ježa u nekoliko dana, kako samo on zna. I moj pokojni pas, ujutru nađemo samo kožu s bodljama. Tajnu tehniku likvidacije je odneo u grob.
August 3, 20204 yr ivanova instagram ekipa. ovo mi je jedna od najsladjih fotki u poslednje vreme. slatkis sapice, steca, sreca nisam normalna. znam. bar iskreno stavim u opisu #crazydogmom kad postujem njegove slike
August 3, 20204 yr On 27.5.2019. at 16:59, vladavsnarod said: Otkupio sam ovog malog od ulicnih preprodavaca ispred kluba Znam da tako odrzavam tuzan ciklus zlostavljanja, ali sam pao na emotivnu ucenu jbg. Ima oko mesec dana i zove se Dzuma. Evo nas posle godinu dana
August 4, 20204 yr 20 hours ago, mustang said: ivanova instagram ekipa. ovo mi je jedna od najsladjih fotki u poslednje vreme. slatkis sapice, steca, sreca nisam normalna. znam. bar iskreno stavim u opisu #crazydogmom kad postujem njegove slike jebote, ovo kao onaj vic s pericinom zenom - mislio da budem astronaut al sad ocu da budem mustanzovo kuce. e, da - jezevi leti dolaze blizu ljudi jer su zedni. treba im samo negde na ivicu baste ostaviti vodu i srecni. ne idu dalje. bar to je moje iskustvo. Edited August 4, 20204 yr by adam
August 4, 20204 yr jebote, ovo kao onaj vic s pericinom zenom - mislio da budem astronaut al sad ocu da budem mustanzovo kuce. e, da - jezevi leti dolaze blizu ljudi jer su zedni. treba im samo negde na ivicu baste ostaviti vodu i srecni. ne idu dalje. bar to je moje iskustvo.A vole i granule za mačke... .... Shiit has hit the fan!
August 4, 20204 yr 6 hours ago, Frank Pembleton said: A vole i granule za mačke... .... Shiit has hit the fan! Sećam se da si pitao da li piju pivo. Pivo i mačje granule, dakle.
August 5, 20204 yr Sećam se da si pitao da li piju pivo. Pivo i mačje granule, dakle.Ajde nađi to za pivo... .... Shiit has hit the fan!
August 5, 20204 yr @Frank PembletonGde da nađem, pa nisam ja Hella. Moguće i da je bilo konkludetno- prvo si napisao da piješ pivo, a potom si pitao čime bi mogao da nahraniš ježa u dvorištu. Edited August 5, 20204 yr by halloween
August 5, 20204 yr Konkludentno, pardon. Kad sam već na topiku. Edited August 5, 20204 yr by halloween
August 5, 20204 yr [mention=295]Frank Pembleton[/mention]Gde da nađem, pa nisam ja Hella.[emoji3] Moguće i da je bilo konkludetno- prvo si napisao da piješ pivo, a potom si pitao čime bi mogao da nahraniš ježa u dvorištu.Pošto smo utvrdili da sam alkos, sad i tim izrazima utvrđujemo da sam neobrazovan...No to smo već znali, nema potrebe da ježeve uplićeš u to... .... Shiit has hit the fan!