mustang Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 (edited) kad trazu jos hrane definitvno ne voli da doruckuje. nocu voli da jede Edited August 1, 2020 by mustang
beta Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 9 hours ago, mustang said: moja sreca, lepota i cvetic
Haralampije Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Bliski susret prve vrste, alert, alert intruder u dvoristu! Ovako mi pocinje vece kad padne mrak, jezevi iz komsiluka blesavi kakvi jesu nagrnu kod nas ali..onda pocinje histericno lajanje i znam da moram da izadjem, spakujem jeza u korpu i vratim ga odakle je dosao Terijerska krv proradi i u stanju je da obigrava oprezno oko jeza celu noc.Hvala bogu pa nije toliko luda da proba da ga ujede
čekmeže Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 (edited) Drugar ima mešanca terijera koji ubija sve živo u prostoru dvorišta a nedavno je uspeo da ubije i dva ježa u nekoliko dana, kako samo on zna. Edited August 2, 2020 by čekmeže
Joe D Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 sta je sa tim jezevima, isti problem imam sa kucetom, a ovi samo nagrcu odnekud. proslo leto je jednom bila cela porodica - majka, otac i 5 deteta, do pola noci smo ih spasavali.
Frank Pembleton Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Šta vam smetaju ježevi baš su super! .... Shiit has hit the fan!
beta Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 ne smetaju ježevi ljudima nego kučićima. odlepljuju kad ih vide pa jurcaju okolo i šizofrenišu. a ježeve baš zabole.
Frank Pembleton Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Kad su blentavi...A znate kako lisice rešavaju problem kad se ježevi sklupčaju? .... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts