June 27, 201014 yr pa kad ti neki termin nije jasan, a ti ga izguglajkada otkucas image host site u guglu, dobices gomilu sajtova na koje aploadujes svoje slike, pa onda linkove za te aploadovane slike stavish na ppp, a ispred odnosno iza stavish btw divan ti je pas :)Hvala. Inače, policu iz levog ugla slike sam odlomio i skupa s tepihom koji se vidi odneo svojim romskim komšijama. Rekli su mi: "Da Bog da živeo 80 godina!"
June 29, 201014 yr odlucila sam da nikad nemam macku. prosto mi izazivaju ljubomoru (koju ne posedujem inace) ..... kako leze i odmaraju, kako jedu sa uzivanjem, kako se timare lepo, kako zele da maze.... uzas! sta ja imam od toga, osim da ih gledam tako i zavidim im Edited June 29, 201014 yr by mustang
June 29, 201014 yr hahaha imam utisak da kad se modestini psi udruze tu nema pomoci :lol:evo i moje dzukele,Sofy mokra i chupava od kupanja u reci Edited June 29, 201014 yr by ivy
July 17, 201014 yr ljubimica na odredjeno vreme, ljubica Edited July 17, 201014 yr by Matilda Ivancic
July 20, 201014 yr vrucina?kod mene zecevi ispod terase svi u ovoj pozi:)A nije bila vrućina (nekako oko 00:00 sinoć) - prosto se raspala :DZavidimo joj koliko uživa!