vin Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 imam utisak da laki, renne i olivera imaju jednu macku. sve je to ista macka. :P ove kuce su pre-pr-pre-diiiivneeeee!
расејан Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ова решила да нам се пошто пото угнезди у сред баште. Затрпасмо једном, дошла опет да копа, и то баш поред шаргарепе. Мирођију и маторе расцветане роткве засад не дира. Дижемо руке, нека копа.Деце данас ишле до парка, тамо су виделе бар седморо. Зверињак...
msmodesty Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 nisu moji nego kumini al etoi zovu se Gvozden I, Gvozdenka II i tako dalje :)bas su lep buket!ali macke u kesama su shampioni PPP-a !
m___ Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Okacila sam ga na cheezburger, kako sam mu i pripretila. I nju sam: :D
Odd_Job Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Jes' malo (više) blam, ali, kako da postavim sliku? :(
renne Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 uploduješ na neki image host site. Ja recimo stavljam na photobucket. Onda link pastuješ pod insert image
Odd_Job Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 uploduješ na neki image host site. Ja recimo stavljam na photobucket. Onda link pastuješ pod insert imageE jebiga, bato, sad si me jebano ubio u jebani pojam. No, istovremeno, video sam i odaberite datoteku opciju, pa, evo moje životne saputnice:
belch Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 pa kad ti neki termin nije jasan, a ti ga izguglajkada otkucas image host site u guglu, dobices gomilu sajtova na koje aploadujes svoje slike, pa onda linkove za te aploadovane slike stavish na ppp, a ispred odnosno iza stavish btw divan ti je pas :)
MachineGunEtiquette Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 voli pivo :)Pa dobro, to je već aksiom: Senka voli pivo.
Recommended Posts