Jump to content

Slike vasih ljubimaca

Featured Replies

imam utisak da laki, renne i olivera imaju jednu macku. sve je to ista macka. :P ove kuce su pre-pr-pre-diiiivneeeee!

pa lakijeve i moja su sestre i braća

Ова решила да нам се пошто пото угнезди у сред баште. Затрпасмо једном, дошла опет да копа, и то баш поред шаргарепе. Мирођију и маторе расцветане роткве засад не дира. Дижемо руке, нека копа.Деце данас ишле до парка, тамо су виделе бар седморо. Зверињак...dscf11111_zeka.jpg

nisu moji nego kumini al eto
i zovu se Gvozden I, Gvozdenka II i tako dalje :)bas su lep buket!ali macke u kesama su shampioni PPP-a !
20ur1ty.jpg
Okacila sam ga na cheezburger, kako sam mu i pripretila. I nju sam: 2b6bbcc8-3f8c-48a4-98cc-ceef81bdaa1b.jpg :D

All your base are belong to us. ;)

post-3413-12744202983392.jpg

• 1 month later...

samo za rennea

post-4023-12774125976413.jpg

jeeee, prelepa je

nisu moji, ali neka... IMG_1221.jpgIMG_1217.jpg

voli pivo :)P6260200.jpg

Jes' malo (više) blam, ali, kako da postavim sliku? :(

uploduješ na neki image host site. Ja recimo stavljam na photobucket. Onda link pastuješ pod insert image

uploduješ na neki image host site. Ja recimo stavljam na photobucket. Onda link pastuješ pod insert image
E jebiga, bato, sad si me jebano ubio u jebani pojam. No, istovremeno, video sam i odaberite datoteku opciju, pa, evo moje životne saputnice:

post-3424-12776669781407.jpg

pa kad ti neki termin nije jasan, a ti ga izguglajkada otkucas image host site u guglu, dobices gomilu sajtova na koje aploadujes svoje slike, pa onda linkove za te aploadovane slike stavish na ppp, a ispred odnosno iza stavish ibtw divan ti je pas :)

voli pivo :)P6260200.jpg
Pa dobro, to je već aksiom: Senka voli pivo.