May 15, 201014 yr imam utisak da laki, renne i olivera imaju jednu macku. sve je to ista macka. :P ove kuce su pre-pr-pre-diiiivneeeee!
May 17, 201014 yr Ова решила да нам се пошто пото угнезди у сред баште. Затрпасмо једном, дошла опет да копа, и то баш поред шаргарепе. Мирођију и маторе расцветане роткве засад не дира. Дижемо руке, нека копа.Деце данас ишле до парка, тамо су виделе бар седморо. Зверињак...
May 17, 201014 yr nisu moji nego kumini al etoi zovu se Gvozden I, Gvozdenka II i tako dalje :)bas su lep buket!ali macke u kesama su shampioni PPP-a !
June 27, 201014 yr uploduješ na neki image host site. Ja recimo stavljam na photobucket. Onda link pastuješ pod insert image
June 27, 201014 yr uploduješ na neki image host site. Ja recimo stavljam na photobucket. Onda link pastuješ pod insert imageE jebiga, bato, sad si me jebano ubio u jebani pojam. No, istovremeno, video sam i odaberite datoteku opciju, pa, evo moje životne saputnice:
June 27, 201014 yr pa kad ti neki termin nije jasan, a ti ga izguglajkada otkucas image host site u guglu, dobices gomilu sajtova na koje aploadujes svoje slike, pa onda linkove za te aploadovane slike stavish na ppp, a ispred odnosno iza stavish btw divan ti je pas :)