Jump to content

Slike vasih ljubimaca

Featured Replies

imam utisak da laki, renne i olivera imaju jednu macku. sve je to ista macka. :P ove kuce su pre-pr-pre-diiiivneeeee!

• Replies 5.6k
  • Views 523.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• upoznajte kiru, parts unknown. nađena sa sestricom negde na avali. portret iz oglasa kada smo je udomili   i skoro dva meseca sa nama      

• Dobio sam dozvolu moderacije da pišem ovde i hvala im Stigla je u naš dom preko foruma, bila je maca sa specijalnim potrebama, spremna za uspavljivanje Uspeli smo koliko toliko da joj promen

• Od sinoć smo foster home ove devojčice (10 meseci stara, od toga provela 6-7 u azilu, mnogo umiljata), držimo fige da će u narednih par sedmica dobro da se slaže sa Vildom, pa da je i zvanično usvojim

Posted Images

pa lakijeve i moja su sestre i braća

Ова решила да нам се пошто пото угнезди у сред баште. Затрпасмо једном, дошла опет да копа, и то баш поред шаргарепе. Мирођију и маторе расцветане роткве засад не дира. Дижемо руке, нека копа.Деце данас ишле до парка, тамо су виделе бар седморо. Зверињак...dscf11111_zeka.jpg

On 14. 5. 2010. at 17:39, Matilda Ivancic said:
nisu moji nego kumini al eto
i zovu se Gvozden I, Gvozdenka II i tako dalje :)bas su lep buket!ali macke u kesama su shampioni PPP-a !
  On 26. 4. 2010. at 17:57, Olivera Mandic said:
20ur1ty.jpg
Okacila sam ga na cheezburger, kako sam mu i pripretila. I nju sam: 2b6bbcc8-3f8c-48a4-98cc-ceef81bdaa1b.jpg :D

All your base are belong to us. ;)

post-3413-12744202983392.jpg

• 1 month later...

samo za rennea

post-4023-12774125976413.jpg

jeeee, prelepa je

nisu moji, ali neka... IMG_1221.jpgIMG_1217.jpg

voli pivo :)P6260200.jpg

Jes' malo (više) blam, ali, kako da postavim sliku? :(

uploduješ na neki image host site. Ja recimo stavljam na photobucket. Onda link pastuješ pod insert image

On 27. 6. 2010. at 19:22, renne said:
uploduješ na neki image host site. Ja recimo stavljam na photobucket. Onda link pastuješ pod insert image
E jebiga, bato, sad si me jebano ubio u jebani pojam. No, istovremeno, video sam i odaberite datoteku opciju, pa, evo moje životne saputnice:

post-3424-12776669781407.jpg

pa kad ti neki termin nije jasan, a ti ga izguglajkada otkucas image host site u guglu, dobices gomilu sajtova na koje aploadujes svoje slike, pa onda linkove za te aploadovane slike stavish na ppp, a ispred odnosno iza stavish ibtw divan ti je pas :)

On 27. 6. 2010. at 14:20, renne said:
voli pivo :)P6260200.jpg
Pa dobro, to je već aksiom: Senka voli pivo.