Jump to content

Slike vasih ljubimaca

Featured Replies

Zecovske zadnje šape [emoji4]20190115_004158.jpeg

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

kakve bebele ćape :wub:

masaža

I taj topli pogled...

e jes lud ivaj reneov :laugh:...kakva ozbiljnost i predanost dok radi :D

al ipak si psi sladzi :wub:...takvo mazenje i ljubav uzvracena nijad ni od coveka da dobijes. 

On 13.2.2019. at 19:25, mustang said:

da ga zadavis od slatkoce :)

blago tebi. ovaj moj spava kad ga oteram u krevet (u 11 uvece obicno kazem ‘ajd na spavanje, u krevet’...i ode) i pojma nemam sta radi u toku noci, samo znam da kad se probudim svasta nadjem u krevetu a njega prilepljenog uz mene. 

To znači da te baš voli.

I moja Budjava, 15 godiina je živela sa mnom i uveče bi zaspala negde,  bilo gde u stanu ali bi tokom noći uvek došla u moju sobu i spavala na mom krevetu, pored mene. Do jutra, da se zajedno probudimo.

I nikad je nisam ništa učio ali sam prilično siguran da je perfektno razumevala srpski. Mogao je bilo ko da uzme povodac i da je vodi ali čim bi se udaljili od mene više od par desetina metara, ona bi stala, sela i ne bi se pomerala ma koliko bi je dozivali i molili. A ako bih je tad ja pozvao, cimnula bi ka meni snagom dovoljnom da obori drvo.

lqJvhKq.jpg

masaža

Predivan mačak [emoji173]

ps je li to ženka ili mužjak?

Ženka
Hvala. Sad će 11 godinica za koji dan

19 minutes ago, renne said:

Ženka

Jes da se ovde prica o mackama, ali kad si vec tu, sta je bilo sa Zuckom (jel bese Zucko onaj povredjeni pas?). Propustio sam rasplet.

Operisali ga, oporavili i udomili

Super, hvala, propustio sam. :)

Uspavao me :blink:

Sjaaaajan :wub:

Ženka
Srećan joj svaki mnjaudan

20190218_122417-001.jpg