September 11, 20186 yr Lea je inače moj poklon dragoj za rođendan vrlo okrugle cifre a ovo je bio propratni materijal...liči?
September 11, 20186 yr Liči, liči, svaka čast na pažljivosti, @Barti66 ! Vidim i Pandorinu kesu i ljiljane, sve kako treba. Edited September 11, 20186 yr by halloween
September 12, 20186 yr novi clanovi domacinstva. dugmence (knöpfchen i angelina) angelina dugmence (zbog tufnica na ledjima)
September 12, 20186 yr 34 minutes ago, Frank Pembleton said: jel to naka pudla mala? Trebala bi biti toy ali zbog veċ sada dugih nogu može da se desi da pređe u patuljastu...videćemo, nama baš sve jedno.
September 12, 20186 yr 1 hour ago, Ros said: novi clanovi domacinstva. dugmence (knöpfchen i angelina) angelina dugmence (zbog tufnica na ledjima) Kako ces se izboriti sa klikerima na laminatu?
September 12, 20186 yr 1 hour ago, Haralampije said: Kako ces se izboriti sa klikerima na laminatu? to je izazov. mada, nisu stalno u sobi jer su jos plasljivi pa necemo da ih cimamo previse. rekose nam u ducanu da se daju nauciti da obavljaju radnju na jednom mestu. tako rade u kavezu. srecom su kuglice dosta suve
September 12, 20186 yr prijateljica je zeca naucila da koristi posip kao macka + da lupi sapom neko zvonce kad hoce nagradu tj klopu kako? ne pitaj me ali videla sam svojim ocima
September 13, 20186 yr I moj/sestrin zekoje je bio naucio da potrebice obavlja na odredjenom mestu. Kada se uplasi, tu vec nema pomoci (izleti recimo pas ispred njega).