Zavrzan Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 ^Teško podnosi vrućinu,slabije jede i sporije se kreće u odnosu na zimu(smrša leti 7-8 kg).Srećom ima mesta u dvorištu gde je hlad +kvasimo često beton gde voli da se opruži.Takođe vodimo je u selo i u lokalnu šumu,ali je prethodno treba naterati da uđe u vreli auto (kad nije vrućina uskače sama )
Frank Pembleton Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Ja sam dugo u kraju gde smo stanovali na ulici hranio jednog izbačen iz Duck Toller Ritrivera...Nisam mogao u stan iz zdravstvenih razloga jednog ukućana. Vrlo liči na ove. Samo je boja jedna i svetlo braon sa ovim belim na grudima...
Frau Gabrijela Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 lepotica. [emoji173]stvarno nije u redu što retko postavljaš fotke [emoji5].obožavam ovaj topik, imate najlepše ljubimce na svetu.
mustang Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 juce na plazi. slikala prijateljica koja ga je vodila
halloween Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 (edited) Tačno zna kad uzmem fotoaparat- odmah zauzima pozu i očima afektira. Edited June 6, 2018 by halloween
halloween Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 Zahtev za zaštitu zakonitosti. Više je procesualista.
Frau Gabrijela Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 smorenkov kucov je slatkiš u svim godišnjim dobima.mimi za šankom, to bi bio radni naslov fotke iznad.
mediokriket Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Dvorišni ljubimci u akciji nemilog uništavanja 'plantaže' luka. Potreban roditeljski nadzor. Okolina Danilovgrada, Crna Gora
mustang Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 (edited) ovako izgledaju slogirani psi od trcanja. nasadili se na AC u kolima da se hlade retkost videti ih umorne, prakticno nemoguce. pogotovu ivanovu best friend vizlu, luda je 300 na sat ...uglavnom je ljudi izbegavaju al ona mi dodje ko da je moja stepdaughter Edited July 14, 2018 by mustang
Recommended Posts